סלט אננס ובצל בגריל
סלט אננס ובצל בגריל לוקח בערך 25 דקות מתחילתו ועד סופו. למנה זו יש 407 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -11 גרם שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. , מתכון זה מכסה 30% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 7 מעריצים. זה יהיה להיט באירוע הרביעי של יולי שלך. אם יש לכם שמן זית, ציפוי גלידת אננס, חרדל דיז'ון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 91% . מתכונים דומים: צלעות חזיר אננס בגריל , עוף בגריל עם סלסת אננס , וסרטני מסאלה בגריל עם אננס-מנטה ראיטה .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את הגריל לחום בינוני.
חתכו באופן שווה את האננס לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. בעזרת חותכן ביסקוויטים קטן בגודל 1 אינץ', מחוררים חור באמצע פרוסות האננס.
מברישים את פרוסות האננס והבצל בזיגוג, מניחים על הגריל ומברישים שוב בזיגוג. צולים 2 דקות והופכים, צולים את הצד השני.
מניחים מצע עלי תרד על צלחת הגשה ומעליהם את פרוסות האננס והבצל.
שמים את כל החומרים בקערה בינונית וטורפים יחד.
יוצקים את החומרים לקערה קטנה וטורפים יחד.