קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות0
מגזין

סלט אצות

סלט אצות
גשו לסופר וקנו חומץ אורז, שומשום, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: Eucheuma אצות Kerabu (סלט אצות Eucheuma), סלט אצות, ו סלט אצות.

הוראות

1
מניחים אצות בקערה גדולה מלאה במים.
מרכיבים שתצטרך
אצותאצות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
בואו להשרות במשך 10 עד 15 דקות, או עד אצות הוא גמיש. עבודה על ידי חופנים, לסחוט אצות של מים שיורית.
מרכיבים שתצטרך
אצותאצות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
3
מניחים אצות על קרש חיתוך וקוצצים לפרוסות ½ אינץ מחוספס. שמלת אצות בשמן, חומץ, מלח וסוכר. התאם תבלינים לפי הטעם, תלוי כמה חריף אתה אוהב את האצות שלך.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
אצותאצות
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4
מפזרים זרעי שומשום ומגישים קר או בטמפרטורת החדר. שאריות אצות עשויות להישאר במקרר עד ארבעה ימים.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
אצותאצות