קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות0
מגזין

סלט אצות

סלט אצות
גשו לסופר וקנו חומץ אורז, שומשום, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: Eucheuma אצות Kerabu (סלט אצות Eucheuma), סלט אצות, ו סלט אצות.

הוראות

1
מניחים אצות בקערה גדולה מלאה במים.
מרכיבים שתצטרך
אצותאצות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בואו להשרות במשך 10 עד 15 דקות, או עד אצות הוא גמיש. עבודה על ידי חופנים, לסחוט אצות של מים שיורית.
מרכיבים שתצטרך
אצותאצות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
3
מניחים אצות על קרש חיתוך וקוצצים לפרוסות ½ אינץ מחוספס. שמלת אצות בשמן, חומץ, מלח וסוכר. התאם תבלינים לפי הטעם, תלוי כמה חריף אתה אוהב את האצות שלך.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
אצותאצות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4
מפזרים זרעי שומשום ומגישים קר או בטמפרטורת החדר. שאריות אצות עשויות להישאר במקרר עד ארבעה ימים.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
אצותאצות