סלט אצות
גשו לסופר וקנו חומץ אורז, שומשום, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: Eucheuma אצות Kerabu (סלט אצות Eucheuma), סלט אצות, ו סלט אצות.
הוראות
מניחים אצות בקערה גדולה מלאה במים.
בואו להשרות במשך 10 עד 15 דקות, או עד אצות הוא גמיש. עבודה על ידי חופנים, לסחוט אצות של מים שיורית.
מניחים אצות על קרש חיתוך וקוצצים לפרוסות ½ אינץ מחוספס. שמלת אצות בשמן, חומץ, מלח וסוכר. התאם תבלינים לפי הטעם, תלוי כמה חריף אתה אוהב את האצות שלך.
מפזרים זרעי שומשום ומגישים קר או בטמפרטורת החדר. שאריות אצות עשויות להישאר במקרר עד ארבעה ימים.