סלט ארוגולה מרוקאי עם סלק וריקוטה סלטה
צריך ללא גלוטן, מנה ראשונית וצמחונית? סלט ארוגולה מרוקאי עם סלק וריקוטה סלטה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 131 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. אם יש לכם סלטה ריקוטה, שמן זית, חומץ יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. עם כפית ציון 66% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: סלט ארוגולה עם ריקוטה סלטה, סלט שומר, ארוגולה וריקוטה סלטה, ו סלט ארוגולה עם תפוזי דם, שומר וריקוטה סלטה.
הוראות
מורחים את הסלק בתבנית אפייה קטנה ומוסיפים 1/4 אינץ ' של מים. מכסים וצולים במשך 35 דקות, או עד מכרז.
בואו להתקרר מעט. לקלף ולחתוך 1/4 אינץ ' טריזים.
בקערה בינונית, לטאטא את שמן הזית עם מיץ תפוזים, חומץ, כמון וכוסברה. מתבלים במלח וקיין.
מוסיפים את הסלק ואת הארוגולה וזורקים. תלוש את סלט הסלק על צלחות, מפזרים את הגבינה ומגישים.