סלט ארוגולה עם גבינת עיזים, בייקון ורוטב בלסמי-תאנה
סלט ארוגולה עם גבינת עיזים, בייקון, רוטב בלסמי-תאנה נטול גלוטן, וקמאיות מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 165 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. אם יש לך דבש, מרק עוף פחות נתרן, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלט תאנה, ספק וארוגולה עם רוטב גבינת עיזים, סלט ארוגולה עם אוכמניות ורוטב גבינת עיזים מוקרם, ו סלט פטריות, תפוח וגבינת עיזים עם דבש-רוטב בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין רוטב, לשלב חומץ בלסמי ותאנים בסיר קטן על חום בינוני גבוה; להביא לרתיחה. כיסוי, להסיר מהחום, ולתת לעמוד 15 דקות.
שלב תערובת חומץ, 3 כפות מים, ואת הבא 5 מרכיבים (דרך טימין) בבלנדר; תהליך עד חלקה.
כדי להכין סלט, במקום 1 1/3 כוסות ארוגולה על כל אחד 6 צלחות. מחלקים בצל באופן שווה בין צלחות.
טפטוף על 3 כפות רוטב על כל מנה; מפזרים באופן שווה עם פלפל ומלח.
מפזרים באופן שווה עם בייקון. למעלה כל מנה עם 1 כפית גבינת עיזים.