סלט ארוגולה עם שיילו ויניגרט וקרוסטיני
סלט ארוגולה עם רוטב שילו וקרוסטיני עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 654 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך ארוגולה ירקות, פלפל, כפות חומץ יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד מלח גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו אספרגוס קלוי וסלט ארוגולה עם רוטב שילו, פארו, רימון, & סלט ארוגולה עם שאלוט ויניגרט + בגידה, ו ארוגולה עם קונפי שאלות ויניגרט ושקדים קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים שמן זית לתוך צלחת בטוחה במיקרוגל.
מוסיפים שאלוט לשמן ומניחים שמן במיקרוגל.
חום שמן בצלצלים במשך 30 שניות על גבוה.
הסר מהמיקרוגל ולתת לעמוד 5 דקות. (שמן בצלצלים עשוי להיות מחומם על אש נמוכה על הכיריים במחבת קטנה במשך 2 עד 3 דקות.
הסר מהחום ולתת לעמוד עד מגניב.) שמור 1/3 כוס של שמן שאלות עבור crostini.
יוצקים שמן בצלצלים בקערה ומקציפים ב 3 כפות חומץ יין אדום.
חותכים לחם בן יום או קפוא לסבבים 1/4 אינץ ' עבה. Char גריל או טוסט צלייה בכל צד. Dot toasts עם שמן שאלוט חדור שלך. טוסט העליון עם עשבי תיבול קצוצים, פלפל שחור וגבינה מגוררת. טוסט צלוי עד גבינה הוא חום זהוב, 45 שניות עד 1 דקה.
טפטוף ויניגרט על סלט ולזרוק למעייל. מתבלים במלח ופלפל, לטעמך.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -27 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון