סלט ארוגולה עם תמרים ובייקון
סלט ארוגולה עם תמרים ובייקון עשויים להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 304 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם מלח כשר, ארוגולה, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו סלט ראדיקיו וארוגולה עם תמרים, אגוזי לוז ופטה, סלט כרוב מגורר עם בייקון ותאריכים, ו סלט פריסה עם בייקון, תמרים ובצל אדום (מתכונים דומים).
הוראות
מטגנים את הבייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני עד פריך, על 8 דקות.בינתיים, בקערה גדולה, לשלב את ארוגולה, תאריכים, שקדים, ופרמזן; להפריש.
מעבירים את הבייקון לצלחת מרופדת בנייר מגבת. בזהירות לשפוך 2 כפות של טפטוף חם לתוך קערה קטנה.
מוסיפים את החומץ, החרדל, המלח, הפלפל והשמן עד לשילוב.
טפטפו את הויניגרט החם על הסלט וזרקו. מחלקים בין צלחות העליון עם בייקון,מתפורר אותו אם תרצה.