תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סלט Bulgur-שעועית. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 160 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם בולגור, חומוס, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו בולגור, שעועית גרבנזו וסלט מלפפון, שעועית לבנה, בולגור וסלט נקטרינה, ו קיץ בולגור וסלט שעועית ירוקה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים את המים לרתיחה בסיר בינוני; מוסיפים את הבורגור. לכסות ולתת לעמוד 30 דקות. קצפת עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
בורגול
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מחממים את השמן במחבת בינונית על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
להוסיף תרד; לטגן 1 דקה או עד wilts תרד; להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
4
מערבבים את הבורגור, תרד, פטה, ואת שאר החומרים בקערה גדולה. כיסוי וצינה במשך 1 שעה.