סלט בורגול צמחוני (קיסיר)
. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. אם יש לך בולגור, מולסה רימון, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 91%. מתכונים דומים: סלט בורגול טורקי קיסיר, סלט בורגול טורקי קיסיר, ו המבורגרים צמחוניים עם מיונז ליים.
הוראות
מניחים את הבורגול בקערה; מערבבים במים הרותחים. לכסות ולתת לעמוד במשך 20 דקות.
בינתיים, חום 2 כפות שמן זית במחבת מעל חום בינוני. מערבבים את הבצל הקצוץ; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות.
מסננים את הבורגול ומחזירים אותו לקערה.
מוסיפים את הבצל מבושל, עגבניות קצוצות, מלפפון, פלפלים ירוקים ואדומים, בצל ירוק, פטרוזיליה, מנטה, פתיתי פלפל אדום.
טפטוף עם 2 כפות שמן זית, מיץ לימון, ואת מולסה רימון. לזרוק בעדינות עד הסלט משולב היטב.
מגישים מיד, או מקררים עד ההגשה.