קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות26
מגזין

סלט בטטה וג'ינג'ר

סלט בטטה וג'ינג'ר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט בטטה וג'ינג'ר. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 111 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. אם יש לך מיץ לימון, דבש, בטטות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: סלט בטטה עם רוטב כתום-ג'ינג'ר, ג'ינג'ר בטטה, ו תבשיל בטטה ג'ינג'ר.

הוראות

1
לזרוק בטטות, סלרי ופטרוזיליה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מערבבים רוטב, דבש, מיץ לימון וג ' ינג ' ר.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
3
מוסיפים לתערובת תפוחי אדמה; מערבבים קלות. כיסוי.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
4
מקררים כמה שעות או עד שמצוננים.