סלט בטטה וחומוס דורש כ -35 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 131 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -4 גרם שומן . המתכון הצמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו מגיש 8 ומחירו 78 סנט למנה . אם יש לכם פלפל, בטטה, חומץ אורז מתובל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זה עובד היטב כתוספת. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 79% , וזה די טוב. נסו חנה-חומוס, קארי תפוחי אדמה וכרובית , כמה מתוק זה לזניה בטטה , וסלט חומוס צ'יקה צ'יקה (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה מערבבים את הבטטה, השמן, המלח והפלפל; לזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
פרוס לחצי לרוחב (פרפר, חתוך עד הסוף)
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
עגבניות מיובשות (מצנצנת, או אם מיובשות מושרות במים חמים)
ציוד שתשתמש בו
6 פוסים
2
העבר ל-15 אינץ'. x 10 אינץ'. x 1-in. תבנית אפייה מצופה בספריי בישול. צולים ב-425 מעלות למשך 20-25 דקות או עד לריכוך, תוך ערבוב פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
כיכר בצק קפוא מחיטה מלאה
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
3
בקערה גדולה מערבבים פולי גרבנזו ובטטה. בקערה קטנה, טורפים את חומרי הרוטב.