סלט בטטה צלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט בטטה קלוי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 189 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן זית, חמאה, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלט בטטה צלוי, סלט בטטה צלוי, ו סלט בטטה צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני.
בקערה גדולה, לזרוק קוביות בטטה עם חמאה ומלח.
מורחים בטטות על סדין עוגיות וצולים 20 דקות. תשתמש בפנקייק טרנר כדי להפוך תפוחי אדמה. צלי 10 עד 15 דקות יותר או עד להשחים באופן שווה מבושל דרך אבל לא רגשני.
הסר מהתנור ולהעביר לקערה גדולה.
בינתיים, בסיר 1 ליטר, שמן חום, ריבה, סוכר חום, מיץ לימון, קינמון ופלפל אדום לרתיחה, ערבוב עד ריבה נמס.
יוצקים רוטב על תפוחי אדמה מתוקים חמים ולזרוק בעדינות למעיל. מגניב מעט לשרת חם.