סלט בייקון ומתוק
סלט בייקון-ומתוק נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 מנה צדדית. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 244 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בטטות, שמן canolan, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה מושלם עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: סלט בטטה בגריל עם רוטב בייקון חמוץ מתוק, סלט בייקון בטטה, ו סלט בטטה עם בייקון.
הוראות
מניחים ביצים בשכבה אחת בסיר נירוסטה. (אין להשתמש nonstick.)
הוסף מים לעומק של 3 אינץ'. מביאים לרתיחה; לכסות, להסיר מהחום, ולתת לעמוד 15 דקות.
מסננים מיד, ומחזירים את הביצים למחבת. ממלאים את המחבת במים קרים וקרח. הקש כל ביצה בחוזקה על הדלפק עד סדקים טופס בכל רחבי הקליפה. לקלף תחת מים זורמים קרים. קוצצים ביצים.
תביא בטטות, 1/2 כפית. מלח, ומים כדי לכסות לרתיחה בתנור הולנדי. מבשלים 10 דקות; מוסיפים תפוחי אדמה אדומים, ומבשלים 15 דקות או עד למכרז.
מבשלים בייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה 8 עד 10 דקות או עד פריך; להסיר בייקון, ולנקז על מגבות נייר, הזמנת 1 כף. טפטוף במחבת.
בצל מטוגן בטפטופים חמים 8 דקות או עד מכרז. להפחית את החום לנמוך, ולהקציף בחומץ, זרעי חרדל, פלפל אדום; לבשל 2 דקות, לטאטא מדי פעם.
לטאטא בשמן קנולה, פלפל, ונשאר 1/2 כפית. מלח.
יוצקים תערובת חומץ חם על תפוחי אדמה.
מוסיפים ביצים, בייקון, בצל ירוק ופטרוזיליה, ערבוב בעדינות לשלב. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, אם תרצה.