המתכון לסלט בייקון למוני טורטליני ניתן להכין תוך כ-20 דקות . מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 15 גרם חלבון , 39 גרם שומן , ובסך הכל 541 קלוריות . , מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם אורגנו, מיונז, מיץ לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 52% . סלט סלמון, גרגיר נחלים, שומר וסלק בייבי עם רוטב "קוויאר" לימוני , מרק עדשים לימוני , ופיצי קישואים לימוניים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
בסיר גדול מבשלים טורטליני לפי הוראות האריזה, מוסיפים ברוקולי במהלך 5 הדקות האחרונות של הבישול. בינתיים מערבבים בקערה קטנה מיונז, חומץ, מיץ לימון, אורגנו ומלח.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
דובדבנים מסוכרים נוספים
2
מסננים טורטליני וברוקולי; לשטוף בעדינות במים קרים.