קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות12
ציון בריאות2
מגזין

סלט ביצים קארי על לחם מחיטה מלאה

סלט ביצים קארי על לחם מחיטה מלאה
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך נהדר מרהיב ציון של 31%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: סלט חיטה בורגול קארי, סלט עוף בקארי על פיתות מחיטה מלאה, ו סלט עוף קארי וגרגרי חיטה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
בקערה בינונית שלבו את היוגורט היווני, המיונז, אבקת הקארי, לפי הטעם, ובחשו היטב לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
יוגורט יוונייוגורט יווני
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים את הביצים והבצל הירוק ומתבלים במלח ופלפל. מקפלים בעדינות את הביצים לתערובת היוגורט וטועמים לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
4
הניחו 3 פרוסות לחם על שירות העבודה. מחלקים את סלט הביצים הקארי באופן שווה בין פרוסות הלחם, ומעליהם כל פרוסה 1 חתיכה חסה עלים אדומים. למעלה עם פרוסות הלחם הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
חסה עלה אדוםחסה עלה אדום
סלט ביציםסלט ביצים
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
5
חותכים את הכריכים לרבעים ומגישים מיד.

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. מוסקטו ורוד תוסס יחף עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
מוסקטו ורוד יחף
מוסקטו ורוד יחף
מוסקטו ורוד מבעבע יחף הוא מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. הכי מוגש צונן (36-40 מעלות פרנהייט), זה מבעבע יש ניחוחות וטעמים של יסמין מנדרינית כתום משלימים פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!