סלט בקר חריף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . מנה אחת מכילה 187 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לכו לחנות ותרימו פלפל טחון, רוטב סויה, פטריות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם רוטב סנטו תות-Vin כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 55 דקות. מתכונים דומים: סלט זעקות נמר (סלט בקר תאילנדי חריף), סלט בקר חריף, ו סלט בקר חריף.
הוראות
1
הסר שומן מבשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2
חותכים בשר בקר עם תבואה לרצועות 2 אינץ'; לחתוך רצועות לרוחב תבואה לפרוסות 1/8 אינץ'. (בשר בקר קל יותר לחתוך אם קפוא חלקית, 30 עד 60 דקות.) בכוס או קערת פלסטיק, מערבבים שרי, שמן זית, 1 רוטב סויה כף וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
צלי חזיר שלם, קצוץ
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
להוסיף בשר; לזרוק מעיל. כיסוי; להכניס למקרר 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
מחבת 10 אינץ ' חום מעל חום בינוני גבוה עד 1 או 2 טיפות של בועת מים רחפן כאשר זרועים על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים חצי בשר בקר; מוקפץ על 3 דקות או עד בשר בקר הוא כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
6
הסר בשר ממחבת; ניקוז. חזור עם בשר בקר שנותר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
בקערה גדולה, מערבבים בשר ובצל.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
עגבניות שכבה, פטריות וחסה על בשר בקר. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה עד צונן אבל לא יותר מ 10 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
צ'דר חריף, חתוך לקוביות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
9
במיכל מכוסה היטב, לנער את כל חומרי ההלבשה עד מעורבב היטב.