סלט ברווז חם זנגביל
סלט ברווז חם זנגביל יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה זו מכילה סביב 24 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 181 קלוריות. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 2 . גשו לסופר וקנו מיץ ליים, מיץ תפוזים, שמן שומשום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המיץ של סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיץ חמוציות-מיץ תפוזים ברד כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 22 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלט עוף חם, סלט סלמון בגריל עם ג'ינג'י, ו ג'ינג'י-סלט הודו משמש.
הוראות
מחממים מחבת גדולה או מחבת לחום בינוני-גבוה. לבשל חזה ברווז, צד שומן למטה, אם לא הוסרו, במשך 10 עד 12 דקות מרפרף עם מלקחיים, עד שהוא ורוד קלות בפנים.
הסר מחבת או מחבת ומקום על קרש חיתוך, המאפשר בשר לנוח. בעוד הברווז נח, להתחיל את ההלבשה.
בקערה בינונית, מערבבים רוטב דגים, מיץ ליים, מיץ תפוזים, צ ' ילה אדומה, זנגביל מגורד ושמן שומשום. מערבבים באמצעות כף. קח תרד תינוק ולשכב על צלחת דקורטיבית. פרוס חזה ברווז באלכסון לפרוסות דקות.
מניחים את המיץ מלוח החיתוך ואת פרוסות הברווז לתוך ההלבשה. לזרוק את פרוסות הברווז ברוטב באמצעות הידיים או מלקחיים.
מניחים את הברווז ואת ההלבשה על גבי תרד. למעלה עם גרידת תפוז ומגישים מיד.