אם יש לכם חזה ברווז, ריבה עבה, בצל אביב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: ברווז חם וסלט כתום, סלט ירקות מעורבים עם רוטב אגוז חם, ו סלט תרד עם רוטב אגוז בלסמי חם.
הוראות
1
מערבבים את חומרי ההלבשה עם מלח ופלפל, ולאחר מכן להפריש.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2
מחממים מחבת גדולה ללא מקל, מוסיפים את הברווז, צד העור למטה, ואז מטגנים במשך 10 דקות. (במהלך תקופה זו כמות גדולה של שומן יבוא מן העור וזה יהפוך זהב, אבל הבשר לא צריך לבשל יותר מדי.) הפוך את שדי הברווז על לשנייה לאטום, ואז לקחת מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
לזרוק את תפוחי האדמה שומן ברווז ומטגנים, פונה לעתים קרובות, עד שהם זהובים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
4
מוסיפים את האגוזים, מערבבים, ואז להרים את הכל מתוך השומן עם כפית מחוררת ולשים בדיל קלייה.
מרכיבים שתצטרך
מקלות קינמון קצרים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
5
שים את הברווז על מתלה צלייה למעלה.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
6
מברשת סלק עם קצת שומן ברווז ולשים על צלחת נפרדת. כל זה יכול להיעשות בבוקר אם אתה רוצה להתקדם, אבל לצנן את הברווז ולהחזיר לטמפרטורת החדר לפני הבישול.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קייל
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
ברווז שלם
1
תנור חום ל 220C / מאוורר 200C / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
Roas הברווז, תפוחי אדמה וסלק במשך 15 דקות, ולאחר מכן לחתוך את הסלק לתוך טריזים.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קייל
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ברווז שלם
3
שים את גרגיר הנחלים, בצלים באביב עולש בקערה ולזרוק עם שלושה רבעים של ההלבשה. ערימה על צלחות עם תפוזים פרוסים סלק, ואז לפזר עם תפוחי אדמה ואגוזים. פרוס את הברווז (אתה יכול להסיר את השומן הראשון אם אתה רוצה), לארגן על גבי סלט טפטוף עם ההלבשה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביב
לא מגן מקומי
שיפונדה של עלי קייל
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אנדיב
3 מקלות בייגלה
מקלות קינמון קצרים
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סלט עובד ממש טוב עם שרדונה, Gruener Veltliner, ו סוביניון בלאן. לסוביניון בלאן ולגרונר יש גם תו הרבי המשלים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים ויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים סלט שמנת. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Antica (Mountain Select). יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.