סלט ברווז עם אורז בר, פקאן, ענבים ורוטב כתום
צריך ללא גלוטן ותוספת טבעונית? סלט ברווז עם אורז בר, פקאן, ענבים ורוטב כתום יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 7 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 132 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. אם יש לכם עור, ענבים, בצל ירוקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו רוטב אורז בר עם ענבים קלויים ואגוזים, סלט אורז בר עם חמוציות ופקאנים, ו ברווז וסלט אורז בר (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים ברווז; מבשלים 2 דקות בכל צד או עד השחמה קלה.
מניחים ברווז בתבנית אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
אופים ב 450 במשך 20 דקות או עד שנעשה.
חותכים לרצועות 1/4 אינץ ' רחב.
מערבבים ברווז, אורז, בצל ירוק, חצאי ענבים ופקאנים בקערה גדולה. לזרוק היטב; להפריש.
מערבבים קליפת תפוז ו-4 המרכיבים הבאים (קליפת תפוז דרך פלפל) בקערה קטנה; מערבבים היטב.
יוצקים על תערובת ברווז; לזרוק היטב.
מגישים סלט על 7 צלחות מרופדות חסה.
שים לב: יש עצמות הקצב שלך הברווזים בשבילך.