סלט ברוקולי מינסוטה
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות ו-40 דקות. . גשו לסופר וקנו שמיר, מיונז, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 79% המנה הזאת די טובה. נסו מינסוטה טורקיה, מרק פטריות ואורז בר של סרסוטה, עוגיית מחבת פצפוצי שוקולד + יום ביריד מדינת מינסוטה, ו קרפצ'יו ברוקולי עם סלט גבעול ברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הביצים לסיר בשכבה אחת וממלאים במים כדי לכסות את הביצים ב 1 אינץ'. מכסים את הסיר ומביאים את המים לרתיחה מעל חום גבוה. לאחר שהמים רותחים, להסיר מהחום ולתת את הביצים לעמוד במים החמים במשך 15 דקות.
יוצקים את המים החמים, ואז לקרר את הביצים תחת מים זורמים קרים בכיור. לקלף ולקצוץ פעם קרה.
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים את הברוקולי והטבח שנחשפו עד ירוק בהיר ופשוט רך, כ 2 דקות.
מסננים במסננת, ואז מיד לטבול במי קרח במשך כמה דקות עד קר כדי לעצור את תהליך הבישול. לאחר הברוקולי קר, לנקז היטב ולהניח בצד.
מערבבים את הבצל האדום, ביצים מבושלות קשות, זיתים ירוקים, פצעונים, מיונז, אבקת חרדל, זרעי סלרי ושמיר בקערת ערבוב. מערבבים בברוקולי המבושל סחוט. מקררים בין לילה לטעם הטוב ביותר.