קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 40 דק.
מנות1
ציון בריאות52
מגזין

סלט ברוקולי מינסוטה

סלט ברוקולי מינסוטה
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות ו-40 דקות. . גשו לסופר וקנו שמיר, מיונז, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 79% המנה הזאת די טובה. נסו מינסוטה טורקיה, מרק פטריות ואורז בר של סרסוטה, עוגיית מחבת פצפוצי שוקולד + יום ביריד מדינת מינסוטה, ו קרפצ'יו ברוקולי עם סלט גבעול ברוקולי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הביצים לסיר בשכבה אחת וממלאים במים כדי לכסות את הביצים ב 1 אינץ'. מכסים את הסיר ומביאים את המים לרתיחה מעל חום גבוה. לאחר שהמים רותחים, להסיר מהחום ולתת את הביצים לעמוד במים החמים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
יוצקים את המים החמים, ואז לקרר את הביצים תחת מים זורמים קרים בכיור. לקלף ולקצוץ פעם קרה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
3
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מוסיפים את הברוקולי והטבח שנחשפו עד ירוק בהיר ופשוט רך, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
5
מסננים במסננת, ואז מיד לטבול במי קרח במשך כמה דקות עד קר כדי לעצור את תהליך הבישול. לאחר הברוקולי קר, לנקז היטב ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
6
מערבבים את הבצל האדום, ביצים מבושלות קשות, זיתים ירוקים, פצעונים, מיונז, אבקת חרדל, זרעי סלרי ושמיר בקערת ערבוב. מערבבים בברוקולי המבושל סחוט. מקררים בין לילה לטעם הטוב ביותר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדלאבקת חרדל
שמיר קצוץ, או כל עשב טרי שאתה נהנה ממנושמיר קצוץ, או כל עשב טרי שאתה נהנה ממנו
זרעי סלריזרעי סלרי
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
פימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלויפימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלוי
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)