סלט ברי עם ויניגרט ליים-בזיליקום
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. אם יש לכם שמן זית, פטל, תותיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 18 דקות. מתכונים דומים: סלט תרד קינואה ברי עם ויניגרט בזיליקום בלסמי לבן, תירס וסלט שעועית שחורה עם ויניגרט בזיליקום ליים, ו קערות תירס בודהה ברחוב מקסיקניות עם ויניגרט בזיליקום ליים.
הוראות
מניחים שקדים במחבת קטנה על אש בינונית-נמוכה. לבשל, רועד מחבת כל הזמן, עד שקדים הם זהב קל וריחני, על 3 דקות. מיד להעביר קערה להתקרר במשך 5 דקות.
מניחים גרידת ליים ומיץ, שמן זית, דבש ובזיליקום בבלנדר או מעבד מזון ומחית עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל.
מניחים תרד, תותים, אוכמניות ופטל בקערה גדולה.
להוסיף רוטב בעדינות לזרוק מעיל. מתבלים במלח ופלפל. למעלה עם גבינת עיזים ושקדים ומגישים מיד.