סלט גבעול ברוקולי מגולח עם סיד וקוטיג'ה
ברוקולי מגולח גבעול סלט עם סיד & Cotija עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 2 . מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 112 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו עלים וגבעולים מ 1 חבורה ברוקולי, שמן זית, מלח כשר ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: סלט גבעול ברוקולי מגולח עם לימון, בשר תאילנדי וסרטי גבעול ברוקולי מגולח, ו קרפצ'יו ברוקולי עם סלט גבעול ברוקולי.
הוראות
מניחים את אלות הברוקולי על קרש חיתוך, ולאחר מכן משתמשים בקולף ירקות חד כדי לגלח את הברוקולי לרצועות דקות נייר.
מניחים את הברוקולי המגולח ועלים בקערה בינונית וזורקים עם שמן זית, מיץ ליים, ומלח ופלפל לפי הטעם. בעדינות לקפל את הגבינה ומגישים מיד.
כדי להפוך את אלות ברוקולי, תחילה להסיר את הגבעולים בבסיס הפרחים, ולאחר מכן לקצץ את הקצוות הקשים.
חותכים את הגבעולים לאלות על ידי הסרת השכבה החיצונית עבה, קשה, באמצעות ארבעה חתכים ארוכים עם סכין שף.
© 2013 Ten Speed PressTARA DUGGAN הוא כותב צוות של מדור האוכל והיין של סן פרנסיסקו כרוניקל ומחברם של שלושה ספרי בישול קודמים, כולל הבקבוק הכחול של הקפה והטבח העובד. היא בוגרת האקדמיה הקולינרית של קליפורניה, וזכתה בפרס עיתונאות מטעם קרן ג ' יימס בירד. כתיבתה הופיעה בניו יורק טיימס, בדנבר פוסט, בשיקגו טריביון ובטורונטו סטאר. טארה, בעלה ושתי בנותיהם גרים בסן פרנסיסקו ונהנים לבלות זמן בחווה של משפחתה בצפון קליפורניה, שם היא מקבלת את הרעיונות שלה מה לעשות עם כל מיני שאריות מטבח.