קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות1
מגזין

סלט גבעול ברוקולי מגולח עם סיד וקוטיג'ה

סלט גבעול ברוקולי מגולח עם סיד וקוטיג'ה
ברוקולי מגולח גבעול סלט עם סיד & Cotija עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 2 . מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 112 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו עלים וגבעולים מ 1 חבורה ברוקולי, שמן זית, מלח כשר ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: סלט גבעול ברוקולי מגולח עם לימון, בשר תאילנדי וסרטי גבעול ברוקולי מגולח, ו קרפצ'יו ברוקולי עם סלט גבעול ברוקולי.

הוראות

1
מניחים את אלות הברוקולי על קרש חיתוך, ולאחר מכן משתמשים בקולף ירקות חד כדי לגלח את הברוקולי לרצועות דקות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
קרש חיתוךקרש חיתוך
2
מניחים את הברוקולי המגולח ועלים בקערה בינונית וזורקים עם שמן זית, מיץ ליים, ומלח ופלפל לפי הטעם. בעדינות לקפל את הגבינה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
טיפ הכנה
4
כדי להפוך את אלות ברוקולי, תחילה להסיר את הגבעולים בבסיס הפרחים, ולאחר מכן לקצץ את הקצוות הקשים.
מרכיבים שתצטרך
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
5
חותכים את הגבעולים לאלות על ידי הסרת השכבה החיצונית עבה, קשה, באמצעות ארבעה חתכים ארוכים עם סכין שף.
ציוד שתשתמש בו
שפים סכיןשפים סכין
6
© 2013 Ten Speed PressTARA DUGGAN הוא כותב צוות של מדור האוכל והיין של סן פרנסיסקו כרוניקל ומחברם של שלושה ספרי בישול קודמים, כולל הבקבוק הכחול של הקפה והטבח העובד. היא בוגרת האקדמיה הקולינרית של קליפורניה, וזכתה בפרס עיתונאות מטעם קרן ג ' יימס בירד. כתיבתה הופיעה בניו יורק טיימס, בדנבר פוסט, בשיקגו טריביון ובטורונטו סטאר. טארה, בעלה ושתי בנותיהם גרים בסן פרנסיסקו ונהנים לבלות זמן בחווה של משפחתה בצפון קליפורניה, שם היא מקבלת את הרעיונות שלה מה לעשות עם כל מיני שאריות מטבח.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)