סלט דגנים יווני
סלט דגנים יווני הוא צמחוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 24 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 874 קלוריות. אם יש לך גרגרי חיטה, פירות יער שיפון, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו דגנים מלאים כוסמין Pitas מיני עם סלט יווני - שתי דרכים, קערת תבואה יוונית עם קישואים מטוגנים, הלומי וזרעים קלויים, ו קל בגריל תרנגולות קורניש וקישואים עם מרינדה יוונית, צזיקי, וסלט יווני (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
הפוך את הסלט: להביא סיר גדול של מים לרתיחה.
מוסיפים את השעורה ומבשלים 15 דקות. באמצעות מסננת, להסיר שעורה מן המים ולהעביר לקערה.
להביא את המים בחזרה לרתיחה ומלח, לטעום.
מוסיפים את השעורה ואת השיפון ואת גרגרי החיטה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד במכרז, על 30 עד 40 דקות.
ניקוז, העברה לקערה, וקריר.
כאשר מגניב, לשלב עם שאר החומרים.
להקציף יחד את החומץ, שמיר, ושום. תוך לטאטא, טפטוף בשמן כדי להפוך את ההלבשה חלקה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
זרקי את הסלט עם הרוטב והגשי.