סלט דגנים עתיק
סלט דגנים עתיק נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 180 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך מלח, עלי חסה חמאה, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סלט עגבניות פשוט עם פירורי לחם טריים / הדגנים העתיקים של אודי, לחם דגנים עתיק, ו אפיית לחם: דגנים עתיקים (מתכונים דומים).
הוראות
נגב צ ' ילי עם מטלית לחה. באמצעות מספריים, לחתוך ולהשליך קצה גזע צ ' ילי; להסיר ולהשליך זרעים.
חותכים לרוחב צ 'ילי לרצועות 1/4 אינץ'.
במחבת ללא מקל בגודל 10 עד 12 אינץ 'מעל חום בינוני-נמוך, מערבבים צ' ילי בשמן עד שהוא מריח קלוי ומרגיש מעט פריך (הימנע חריכה), 1 עד 2 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר חתיכות צ ' ילי מגבות לנקז (הם פריך כפי שהם מגניבים).
מוסיפים בצל ושום למחבת. מערבבים לעתים קרובות על חום בינוני-גבוה עד בצל הוא השחמה קלה, על 5 דקות.
הוסף amaranth ו קינואה. מערבבים עד דגנים קלויים מעט, על 1 דקה.
מערבבים תירס ומרק. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה; לכסות ומבשלים מעל חום בינוני עד הנוזל נספג, על 15 דקות.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר. או קן מחבת במי קרח ומערבבים מדי פעם במזלג עד קריר, כ -10 דקות.
מערבבים מיץ ליים וכוסברה עם דגנים. כף על צלחות מרופדות עלי חסה. סלטים למעלה עם חתיכות צ ' ילי פריך.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.