סלט דיונון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלט דיונון. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 347 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. אם יש לך מלח, שום, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. . נסו סלט דיונון, סלט דיונון או סלט תמנון-סגנון יפני, ו דיונון וסלט Mussel (מתכונים דומים).
הוראות
הכן דיונון על ידי משיכת את זרועות וראש. להגיע לגוף ולמשוך את הנוצה הקשה ולהשליך. לקלף את העור הצבעוני מהגוף. לשטוף מתחת למים קרים לחתוך את הגוף לטבעות.
חתוך את הזרועות מהראש וזרוק את הראש.
מניחים את הבצל, שום, יין ומים במחבת בינונית. מביאים לנוזל לרתיחה.
הוסף את הדיונון מוכן. תנמיך את החום לנמוך. כיסוי ומבשלים במשך 1 שעה.
בעוד דיונון מבשל להכין את ההלבשה. בקערה קטנה מערבבים יחד את השאלוט, 2 שיני שום, שמן זית, גרידת לימון, מיץ לימון ומלח פלפל לפי הטעם.
מסננים את הדיונון מבושל ולתת מגניב מעט. בקערה בינונית לזרוק את הדיונון עם כיסוי ההלבשה ולתת במרינדה לפחות 15 דקות ומגישים.