קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

סלט דיונון חריף עם שיטאקה, שומשום וליים

סלט דיונון חריף עם שיטאקה, שומשום וליים
סלט דיונון חריף עם שיטאקה, שומשום וסיד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 272 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם רוטב דגים אסייתי, מלח ים, שמן צ'ילי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-14 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו כנפי עוף כתומות מתובלות עם אורז שומשום שיטאקי, סלט שעועית ירוקה מתובל עם טופו שומשום ליים, ו סלט סטייק תאילנדי W / Sweet + רוטב טחינה חריף וקשיו צ'ילי שומשום ליים (מתכונים דומים).

הוראות

1
לנקות היטב את הדיונון על ידי הסרת המקור, כל הסחוס, וכל קרומיות עור שנותרו. רוב הדיונונים נמכרים מראש לניקוי אבל עדיף לבדוק.
מרכיבים שתצטרך
דיונוןדיונון
2
הסר את הגוף מחתיכות הזרועות אבל לשמור אותם שלמים. תניח בצד.הכן אמבט קרח. להביא מחבת בינונית של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את הדיונון למים הרותחים ומכבים את החום. לבשל על 30 שניות (לא יותר מ 1 דקה בהתאם לגודל) ערבוב כל הזמן כדי להבטיח אפילו בישול. ברגע הדיונון הופך זן אטום ולצלול אותו לאמבט קרח להפסיק cooking.In קערה בינונית מקציפה יחד, שמן שומשום, צ 'ילי, שמן, צ' ילי ציפור תאילנדית, רוטב דגים אסייתי, וחומץ אורז.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
דיונוןדיונון
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים את הדיונון השמור לקערה, משליכים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
דיונוןדיונון
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
תן לתערובת להשרות במקרר לפחות 2 שעות ועד לילה.בינתיים, להביא 2 כוסות מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
6
יוצקים את המים על פטריות שיטאקה מיובשות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקה מיובשותפטריות שיטאקה מיובשות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
7
תן להם לרכך על 1 שעה, ואז לנקז לחתוך אותם לרוחב לרצועות דקות מאוד, על 1/8 אינץ ' רחב. תניח בצד.
8
חותכים את הבמבוק יורה לרצועות דקות באותה מידה. תניח בצד. לקלף ולפרוס את הג ' ינג 'ר לתוך סיבובים 1/8 אינץ', ואז לחתוך אותם לרוחב לרצועות דקות מאוד. תניח בצד.בערך חצי שעה לפני ההגשה לנקז את הדיונון של זה מרינדה לחתוך אותו לחתיכות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
1/3 פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות1/3 פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
דיונוןדיונון
9
מוסיפים את shiitake שמורות, יורה במבוק, וג ' ינג ' ר לקערה עם דיונון במרינדה. לזרוק עם שומשום, מלח גרידת סיד.
מרכיבים שתצטרך
1/3 פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות1/3 פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
דיונוןדיונון
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
מגישים את הסלט על מגש עם גרידת ליים נוספת כקישוט.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי