קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

סלט דיונון חריף עם שיטאקה, שומשום וליים

סלט דיונון חריף עם שיטאקה, שומשום וליים
סלט דיונון חריף עם שיטאקה, שומשום וסיד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 272 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם רוטב דגים אסייתי, מלח ים, שמן צ'ילי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-14 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו כנפי עוף כתומות מתובלות עם אורז שומשום שיטאקי, סלט שעועית ירוקה מתובל עם טופו שומשום ליים, ו סלט סטייק תאילנדי W / Sweet + רוטב טחינה חריף וקשיו צ'ילי שומשום ליים (מתכונים דומים).

הוראות

1
לנקות היטב את הדיונון על ידי הסרת המקור, כל הסחוס, וכל קרומיות עור שנותרו. רוב הדיונונים נמכרים מראש לניקוי אבל עדיף לבדוק.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
2
הסר את הגוף מחתיכות הזרועות אבל לשמור אותם שלמים. תניח בצד.הכן אמבט קרח. להביא מחבת בינונית של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
3
מוסיפים את הדיונון למים הרותחים ומכבים את החום. לבשל על 30 שניות (לא יותר מ 1 דקה בהתאם לגודל) ערבוב כל הזמן כדי להבטיח אפילו בישול. ברגע הדיונון הופך זן אטום ולצלול אותו לאמבט קרח להפסיק cooking.In קערה בינונית מקציפה יחד, שמן שומשום, צ 'ילי, שמן, צ' ילי ציפור תאילנדית, רוטב דגים אסייתי, וחומץ אורז.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים את הדיונון השמור לקערה, משליכים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
תן לתערובת להשרות במקרר לפחות 2 שעות ועד לילה.בינתיים, להביא 2 כוסות מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
6
יוצקים את המים על פטריות שיטאקה מיובשות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקה מיובשותפטריות שיטאקה מיובשות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
7
תן להם לרכך על 1 שעה, ואז לנקז לחתוך אותם לרוחב לרצועות דקות מאוד, על 1/8 אינץ ' רחב. תניח בצד.
8
חותכים את הבמבוק יורה לרצועות דקות באותה מידה. תניח בצד. לקלף ולפרוס את הג ' ינג 'ר לתוך סיבובים 1/8 אינץ', ואז לחתוך אותם לרוחב לרצועות דקות מאוד. תניח בצד.בערך חצי שעה לפני ההגשה לנקז את הדיונון של זה מרינדה לחתוך אותו לחתיכות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
1/3 פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות1/3 פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
9
מוסיפים את shiitake שמורות, יורה במבוק, וג ' ינג ' ר לקערה עם דיונון במרינדה. לזרוק עם שומשום, מלח גרידת סיד.
מרכיבים שתצטרך
1/3 פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות1/3 פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מגישים את הסלט על מגש עם גרידת ליים נוספת כקישוט.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי