סלט דיונון חריף עם שיטאקה, שומשום וליים
סלט דיונון חריף עם שיטאקה, שומשום וסיד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 272 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם רוטב דגים אסייתי, מלח ים, שמן צ'ילי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-14 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו כנפי עוף כתומות מתובלות עם אורז שומשום שיטאקי, סלט שעועית ירוקה מתובל עם טופו שומשום ליים, ו סלט סטייק תאילנדי W / Sweet + רוטב טחינה חריף וקשיו צ'ילי שומשום ליים (מתכונים דומים).
הוראות
לנקות היטב את הדיונון על ידי הסרת המקור, כל הסחוס, וכל קרומיות עור שנותרו. רוב הדיונונים נמכרים מראש לניקוי אבל עדיף לבדוק.
הסר את הגוף מחתיכות הזרועות אבל לשמור אותם שלמים. תניח בצד.הכן אמבט קרח. להביא מחבת בינונית של מים לרתיחה.
מוסיפים את הדיונון למים הרותחים ומכבים את החום. לבשל על 30 שניות (לא יותר מ 1 דקה בהתאם לגודל) ערבוב כל הזמן כדי להבטיח אפילו בישול. ברגע הדיונון הופך זן אטום ולצלול אותו לאמבט קרח להפסיק cooking.In קערה בינונית מקציפה יחד, שמן שומשום, צ 'ילי, שמן, צ' ילי ציפור תאילנדית, רוטב דגים אסייתי, וחומץ אורז.
מוסיפים את הדיונון השמור לקערה, משליכים למעיל.
תן לתערובת להשרות במקרר לפחות 2 שעות ועד לילה.בינתיים, להביא 2 כוסות מים לרתיחה.
יוצקים את המים על פטריות שיטאקה מיובשות.
תן להם לרכך על 1 שעה, ואז לנקז לחתוך אותם לרוחב לרצועות דקות מאוד, על 1/8 אינץ ' רחב. תניח בצד.
חותכים את הבמבוק יורה לרצועות דקות באותה מידה. תניח בצד. לקלף ולפרוס את הג ' ינג 'ר לתוך סיבובים 1/8 אינץ', ואז לחתוך אותם לרוחב לרצועות דקות מאוד. תניח בצד.בערך חצי שעה לפני ההגשה לנקז את הדיונון של זה מרינדה לחתוך אותו לחתיכות בגודל ביס.
מוסיפים את shiitake שמורות, יורה במבוק, וג ' ינג ' ר לקערה עם דיונון במרינדה. לזרוק עם שומשום, מלח גרידת סיד.
מגישים את הסלט על מגש עם גרידת ליים נוספת כקישוט.