קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

סלט האביב של אספרגוס, רמפות, אפונה הצמד, אפונה, עם ביצה עלומה ויניגרט לימון

סלט האביב של אספרגוס, רמפות, אפונה הצמד, אפונה, עם ביצה עלומה ויניגרט לימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סלט האביב של אספרגוס, רמפות, אפונה הצמד, ואפונה, עם ביצה עלומה ויניגרט קליפת לימון. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 429 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, שמן זית, עלי פטרוזיליה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 546 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו פסטה עם אפונה הצמד, שום, גרידת לימון, ופלפל שחור (טבעוני), סלט ירקות עם אספרגוס, אפונה שלג, צנוניות, ויניגרט דיז'ון דבש, ו אפונה הצמד סוכר ואפונה מתוקה עם ויניגרט שום צ'ילה חם (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב שמן זית, מיץ לימון, גרידת לימון, פטרוזיליה, בצלצלים יחד במיכל sealable קטן.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
2
מערבבים יחד ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3
עבור הירקות: להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה מתגלגלת. הכן אמבט קרח. אפונה לבנה במים, רותחים עד ירוק בהיר רק רך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
העברה לאמבט קרח עם מסננת רשת תיל.
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
מוסיפים אפונה הצמד למים blanching ומבשלים עד ירוק בהיר רק במכרז, 1 עד 1 1/2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביותפרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
6
העברה לאמבט קרח עם מסננת רשת תיל.
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
הוסף עצות אספרגוס (לא גבעולים) כדי מים blanching ומבשלים עד ירוק בהיר רק רך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
8
העברה לאמבט קרח עם מסננת רשת תיל.
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
9
הסר את כל הירקות מאמבט קרח והעברתם לסדין אפייה מצופה במגבת מטבח נקייה או מגבות נייר לייבוש. הניחו ירקות בצד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
1
העברת גבעולי אספרגוס מים blanching ומבשלים עד מכרז לחלוטין, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2
להעביר גבעולים חמים לצנצנת של בלנדר.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מוסיפים 2 כפות שמן זית. התחל בלנדר במהירות איטית ולהגדיל בהדרגה גבוה. תערובת עד purée אספרגוס הוא חלק לחלוטין, הוספת כף או שתיים של מים blanching וגירוד למטה הצדדים לפי הצורך. פירה העונה לטעום עם מלח ופלפל ושמן זית יותר אם תרצה, ולאחר מכן להפריש להתקרר מעט. תשליך מים לבנים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
לביצים: בסיר גדול, להביא שלושה סנטימטרים של מים לרתיחה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
מוסיפים חומץ ומתבלים במלח. להפחית את החום עד המים הוא רק בקושי רועד. לשבור ביצה אחת לקערה קטנה. מערבולת מים בסיר עם כף עץ, ואז בזהירות להנמיך ביצה לתוך המים. חזור על הפעולה עד שכל ארבע הביצים יהיו במים. מבשלים, מערבלים בעדינות את המים והופכים את הביצים מדי פעם, עד שהלבנים נקבעים אבל החלמונים עדיין נוזליים, כ -2 דקות. באמצעות כף מחוררת, להסיר בזהירות ביצים ולהעביר לקערה מלאה במי ברז חמים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
1
מחממים קנולה או שמן צמחי במחבת כבדה עם תחתית גדולה מעל חום גבוה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הוסף רמפות ולהפחית את החום בינוני. מבשלים, מערבבים ומתהפכים מדי פעם עד משחימים ומטוגנים קלות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומעבירים רמפות לצלחת מרופדת במגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
רמפותרמפות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
1
מורחים פירה אספרגוס לאורך תחתית של ארבע קערות רחבות, רדודות או צלחות. לזרוק את האפונה, אפונה שלג, אפונה ירוקה, ועצות אספרגוס עם 3/4 של ההלבשה בקערה גדולה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מחלקים סלט באופן שווה בין ארבע הקערות. מעל כל סלט עם רמפות מוקפצות וביצה עלומה. כפית נשארת רוטב מעל הביצה ואת העונה הביצה עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ביצה עלומהביצה עלומה
טבעות פלפל אדום מתוקטבעות פלפל אדום מתוק
ירוקירוק
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
רמפותרמפות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מגישים באופן מיידי.