סלט הודו קארי
תשכחו מלצאת לאכול או להזמין אוכל בכל פעם שאתם משתוקקים לאוכל הודי. נסו להכין סלט קארי הודו בבית. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 510 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכון זה מן מתכונים פשוט דורש בצל ירוק, תפוח, ג'ינג'ר הקרקע, יוגורט. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: סלט הודו קארי, סלט הודו קארי, ו סלט קארי הודו חם.
הוראות
לחמם את אבקת קארי עד ריחני: במחבת קטנה, לחמם את אבקת קארי על חום נמוך בינוני עד ריחני למדי.
הסר מהחום. לא להתעכב יותר מדי זמן על החום או אבקת קארי יתחיל טוסט.
הנקודה של שלב זה היא לחמם אותו מספיק כדי לשחרר יותר של הטעם שלה. אתה יכול בקלות לדלג על שלב זה אם אתה ממהר.
הפוך את תערובת מיונז אבקת קארי: בקערה גדולה, מערבבים את אבקת קארי, יוגורט, מיונז, דבש וג ' ינג ' ר הקרקע.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מקפלים את שאר החומרים: מקפלים בעדינות את טורקיה קצוץ, מבושל, תפוח, צימוקים / חמוציות מיובשות, בצל ירוק, כוסברה וסלרי. לטעום ולהוסיף יותר מלח ופלפל במידת הצורך.
מגישים על מיטה של ירקות חסה או בכריך.
אפשרויות: עבור קצת יותר zing, להוסיף צ ' אטני מנגו קטן ההלבשה.