סלט המלון הבורמזי של סוזן פניגר
סלט המלון הבורמזי של סוזן פניגר הוא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 808 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 55 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-40 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך רוטב סויה, מלח כשר, קוקוס פתית רחב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט מלון ג'ין תוק בורמזי, טוסט הקיה של סוזן פניגר, ו קאיה טוסט מרחוב סוזן פניגר.
הוראות
התחל על ידי חיתוך המלונים: לקצץ את הקליפה של כל 3 המלונים, להסיר כל זרעים, לחתוך את הבשר לקוביות 1/2 אינץ'. שים את כל האבטיח בקערת ערבוב גדולה.
בקערה נפרדת, לשלב את זנגביל, שומשום, מיץ ליים, רוטב סויה, 1 / 4cup של שמן זית, 2 כפות של הסוכר, ו 1/2 כפית מלח.
מערבבים היטב ושופכים על המלון. לזרוק, ולתת לרבד בטמפרטורת החדר בזמן שאתה מכין את שאר הסלט.
שים את העדשים 4 כוסות מים קרים בסיר קטן להגדיר על חום גבוה, ולהביא לרתיחה, על 5 דקות. להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 15 דקות.
מוסיפים 1 כפית מלח ומבשלים במשך 5 דקות, או עד העדשים רכות אבל לא רגשני.
מסננים, שוטפים עם מים קרים כדי להירגע, ולאחר מכן מערבבים לתוך תערובת מלון.
מערבבים את הקוקוס, הבוטנים, ליים קאפיר, נשארים 1 כפית סוכר, נשארים 1/4 כוס שמן זית, ונשארו 1/4 כפית מלח במחבת גדולה. טוסט תערובת בוטנים על אש בינוניתחם חם, ערבוב זה כל הזמן, עד קוקוס ובוטנים יש קלוי, בצורה לא אחידה, לחום זהוב, 3 עד 4 דקות.
הסר מהחום והנח בצד להתקרר.
ממש לפני ההגשה, מוסיפים את תערובת הבוטנים לתערובת המלון ומערבבים בעדינות לשלב.
מגישים בקערה גדולה, רצוי בטמפרטורת החדר.