סלט הסלמון הפראי של סוזן
סלט הסלמון הפראי של סוזן נטול גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ו pescatarian מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 37 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 449 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך מלח ופלפל גס, שאלוט, שמיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. נסו סלט סלמון פראי, סלט סלמון אלסקה פריך, ו סלמון אלסקה בר במרינדה וסלט אבוקדו עם גרגיר הנחלים (מתכונים דומים).
הוראות
תפוחי אדמה צלויים וסלק: מחממים תנור ל 400 מעלות עם מתלה אחד במרכז ומתלה אחד בשליש התחתון. במחבת קלייה קטנה, לזרוק תפוחי אדמה עם 1 כף שמן, טימין, מלח, פלפל, ולכסות בנייר אלומיניום. במחבת קלייה קטנה שנייה, לשלב סלק ואת השמן כף הנותרים. מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים 1/2 כוס מים ומכסים בנייר אלומיניום.
מעבירים תפוחי אדמה וסלק לתנור, ואופים עד למכרז כאשר פירסינג עם קצה הסכין, 35 עד 45 דקות לתפוחי האדמה ו 45 דקות עד 1 שעה לסלק.
הסר מהתנור, ולתת לעמוד עד מגניב; להפריש.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה פולי ג ' ונסון Carneros עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה]()
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.