סלט הרינג
הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-17 דקות. אם יש לכם תפוחי אדמה, חרדל דיז'ון, ג' לי דומדמניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו סלט הרינג-וסלק, סלט דג מלוח, ו סלט סלק והרינג (מתכונים דומים).
מרכיבים מנות :
2 (חוֹרֶף) צלפים (אופציונלי) 1 חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר) חרדל דיסלדורף או דיז'ון 3 קרום פאי פירורים (קיבלר) 1 1 קילו קישואים, תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד 4 (חוֹרֶף) 1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות) 340 אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים) סלק אדום (על, או 1 יכול שימורי רגיל, סלק פרוס 2 (חוֹרֶף) ג'לי דומדמניות שחור או אדום 1 חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר) בצל אדום קצוץ (אופציונלי) 454 אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים) תפוחי אדמה אדומים 8 ריבס, קצוץ טרי או קפוא מלח ופלפל לפי הטעם 283 אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים) הרינג כבוש מן המעדנייה או בצנצנת (לא שמנת חמוצה) 2 (חוֹרֶף) חמוץ מתוק קצוץ 1 טארט תפוח, cored, קלופים וקצוצים (אופציונלי) 3 (חוֹרֶף) אגוזי מלך קצוצים 1 חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר) חומץ יין לבן