סלט וולדורף קרוש
סלט וולדורף הקרוש יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 122 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. לכו לחנות וקנו אגוזי קשיו קלויים יבשים, גבינת neufcha@gtel, ג'לטין ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: סלט מוקרש חמוציות, סלט קצוץ פטל, ו סלט בשכבות פירות קרוש.
הוראות
מפזרים ג ' לטין unflavored מעל 2 כוסות מים קרים בסיר גדול; בואו לעמוד 1 דקה. מערבבים בסוכר. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד ג ' לטין וסוכר להתמוסס.
הסר מהחום; מערבבים במיצים. תערובת ג 'לטין צ' יל 1 1/2 שעות או עד עקביות של ביצה ללא הפסד לבן.
מקפלים תפוח, סלרי, צימוקים, קשיו לתוך תערובת ג ' לטין.
יוצקים חצי תערובת לתוך 11 - x 7-x 1 1/2 אינץ צלחת אפייה מצופה ספריי בישול; לכסות ולקרר עד המשרד. שמור נשאר תערובת בטמפרטורת החדר.
מערבבים ג 'לטין בטעם לימון ומים רותחים בקערה קטנה, ערבוב 2 דקות או עד מתמוסס ג' לטין; להפריש.
מניחים גבינה בקערה בינונית; להכות במהירות בינונית של מערבל חשמלי עד חלקה. בהדרגה להוסיף חלב רזה, להכות היטב.
מוסיפים תערובת ג ' לטין בטעם לימון, ומכים היטב.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר.
יוצקים מעל תערובת ג ' לטין תפוח קרוש. כיסוי וצינה רק עד המשרד.
כף הנותרים תפוח ג ' לטין תערובת על תערובת גבינה. כיסוי וצינה עד המשרד. כדי לשרת, לחתוך לתוך מלבנים.