סלט זית ספרדי
סלט זית ספרדי הוא ללא גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 111 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תפוזים, רוטב ויניגרט בלסמי, חסה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. מתכונים דומים: טפנד זיתים ספרדי, זית ספרדי ומולסה מתפשטים, ו נזיקין שמן זית ספרדי או טורטס דה aceite.
הוראות
מחלקים חסה בין 8 צלחות סלט. למעלה עם פרוסות תפוז, זיתים וטבעות בצל.
ממש לפני ההגשה, רסס רוטב על סלטים.
יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache
ספרדית עובדת ממש טוב עם Tempranillo, Albarino, ו Grenache. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. Matchbook Tempranillo עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![Matchbook Tempranillo]()
Matchbook Tempranillo
Matchbook Tempranillo 2013 נפרש עם מאפייני העולם הישן משני שיבוטים ספרדיים בולטים. הגפנים Ribera del Duero ו Tinta de Toro גדל באחוזה שלנו לתרום את הטעמים הזנים המוכרים, בעוד Rioja מסורתי מיזוג ענבים Graciano מוסיף טאנין ומבנה. ארומטיים מובהקים של פטל בשלים שזיף עשיר להוביל טעמים מפתים של כדור הארץ, הל חריף ופירות כהים. חלק ורך על החיך, אדום מפתה זה יש גימור בהיר המבקש לגימה נוספת של יין זה מובנה דק. זוג זה Dunnigan הילס Tempranillo עם צלחת פאייה מסורתית חדורים זעפרן, מולים, שרימפס ו chorizo.