סלט זרוק חגיגי
סלט זרוק חגיגי דורש כ -20 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הצמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו מגיש 12 ומחירו 1.4 דולר למנה . חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -4 גרם חלבון , 16 גרם שומן ובסך הכל 192 קלוריות . לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 יאמרו שהוא הגיע למקום. אם יש לכם פלפל גרוס גס, סוכר, ירקות סלט קרועים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זה עובד היטב בתור מזנון די זול. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 39% . הציון הזה לא כל כך מצטיין. נסו פנה וקישואים עם רוטב שיראז חריף , מיניאק נאסי (אורז חגיגי מלזי) וסלט דרקון - סלט קיץ קוסקוס (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת, מבשלים ומערבבים אגוזי מלך בחמאה עד שהם קלויים, כ-5 דקות.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה את הסוכר, הפלפל והמלח.
בקערת סלט, לזרוק את הירוקים, החמוציות, הגבינה והאגוזי מלך.
מניחים את מרכיבי הרוטב בבלנדר או במעבד מזון; מכסים ומעבדים עד לקבלת מרקם חלק.
לטפטף את הכמות הרצויה על הסלט; לזרוק למעיל.
מגישים מיד. מקררים את שאריות הרוטב.