סלט זרוק חגיגי דורש כ -20 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הצמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו מגיש 12 ומחירו 1.4 דולר למנה . חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -4 גרם חלבון , 16 גרם שומן ובסך הכל 192 קלוריות . לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 יאמרו שהוא הגיע למקום. אם יש לכם פלפל גרוס גס, סוכר, ירקות סלט קרועים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זה עובד היטב בתור מזנון די זול. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 39% . הציון הזה לא כל כך מצטיין. נסו פנה וקישואים עם רוטב שיראז חריף , מיניאק נאסי (אורז חגיגי מלזי) וסלט דרקון - סלט קיץ קוסקוס (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת, מבשלים ומערבבים אגוזי מלך בחמאה עד שהם קלויים, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
2 כפות חומץ סיידר או יין אדום
ציוד שתשתמש בו
כתום M&M קטן לאפייה
2
מסירים מהאש; מערבבים פנימה את הסוכר, הפלפל והמלח.
מרכיבים שתצטרך
2 פרוסות גבינת פרובולון מופחתת שומן
מיקרו מנטה
ליטר 9 אונקיות נוזלי מים טריים
3
בקערת סלט, לזרוק את הירוקים, החמוציות, הגבינה והאגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
2 ביצים טרופות קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ירוק
ציוד שתשתמש בו
סירופ מייפל ועוד שוקולד חלב מסובב וחמאת בוטנים, לא חובה
4
מניחים את מרכיבי הרוטב בבלנדר או במעבד מזון; מכסים ומעבדים עד לקבלת מרקם חלק.