סלט חזיר ארוגולה נבול
סלט חזיר ארוגולה נבול עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, פליאוליתית, מתכון ראשוני משרת 2 . מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 494 גרם חלבון, 100 גרם שומן, ובסך הכל 3046 קלוריות. לכו לחנות ואספו מלח, דול ארוגולה, תיבול קג'ון ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 71%. ציון זה הוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון סלט ארוגולה נבול, ארוגולה לתינוק נבול, תרד וסלט פסטה, ו ארוגולה נבול - סלט תרד עם רוטב תפוחים.
הוראות
מברישים צלעות חזיר עם 1 כף שמן זית ומפזרים תיבול קג ' ון, לפי הטעם. צולים או צולים עד שהחזיר כבר לא ורוד.
קולים ארוגולה ב 1/2 כף שמן זית שנותרה במחבת טפלון גדולה על אש בינונית 2 עד 3 דקות או עד שרק נבול. מתבלים במלח, לפי הטעם.
מסדרים ארוגולה וצלעות חזיר על 2 צלחות גדולות. כפית רוטב סלסה תפוח מעל חזיר, לפי הטעם. מקררים את כל הרוטב שנותר.
יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner
ניתן לשלב סלט עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. אחוזת ביאן נסידו שרדונה עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 53 דולר לבקבוק.
![ביאן נאצידו אסטייט שרדונה]()
ביאן נאצידו אסטייט שרדונה
ניחוחות מזמינים של לימון מאייר, קמומיל וקש חתוך פרצו מהכוס. הכניסה הבהירה מניבה לחיך צפוף ואנרגטי שכולו קווים ישרים ומינרליות השקיית פה.