סלט חזיר ואורז בר נטול גלוטן, מנה עיקרית. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 28 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל של 406 קלוריות. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שום, גזר, תערובת אורז מומרת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב פקאן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בורבון עם פקאן: קלאסיקה דרומית כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו מדליוני חזיר בלסמי עם אפרסקים בגריל וסלט אורז בר, חזיר מנדרינה ואורז בר, ו בשר חזיר עם אורז בר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס מביאים סיר מים לרתיחה, מוסיפים את האורז ומבשלים עד שהם רכים, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מסננים; לשטוף תחת מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
3
בינתיים זורקים בקערה את הגזר עם הקינמון, 1 כף חומץ ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
יכול דיאט קרם סודה
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)