סלט חזיר וירקות אסיאתי
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. אם יש לך זרעי שומשום, חומץ אורז, אבקת שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. נסו בשר חזיר וירקות אסיאתיים מוקפץ לשניים, בשר חזיר וירקות אסיאתיים מוקפץ, ו אסייתי בסגנון חזיר אטריות ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
גז חום או גריל פחם. לשפשף בשר חזיר tenderloins עם 2 כפיות שמן.
מפזרים אבקת חמישה תבלינים ואבקת שום.
מניחים חזיר על גריל מעל חום בינוני. לבשל 20 דקות, מפנה 3 או 4 פעמים, עד חזיר יש סומק קל של ורוד במרכז ומדחום בשר מוכנס במרכז קורא 71°.
בואו לעמוד 5 דקות לפני חיתוך.
בקערה גדולה, מערבבים את כל מרכיבי הסלט הנותרים למעט זרעי שומשום. בקערה קטנה, לנצח את כל חומרי ההלבשה עם חוט להקציף עד חלקה ועבה.
יוצקים על סלט; לזרוק מעיל. סלט כפית על 6 צלחות הגשה בודדות.
פרוסת חזיר; לסדר על סלטים בודדים.