סלט טאבולה שרימפס ברוטב מנטה
מתכון מנטה במרינדה שרימפס מטוגן סלט Tabbouleh מוכן בתוך כ 2 שעות ו 25 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל חלב חינם ו pescatarian ומתאים לאוהבי מזון המזרח התיכון. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 433 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו מיץ ליים, מים, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: סלט טאבולה שרימפס ברוטב מנטה, שרימפס ברוטב מנטה עם טאבולה, עגבניות ופטה, ו סלמון בגריל ברוטב פרי הדר עם סלט טאבולה.
הוראות
מניחים בולגור בקערה ושופכים את המים הרותחים מעל. מכסים בניילון נצמד ונותנים לעמוד עד שבולגור יהיה עדין ורוב המים נספגים, כ-1 עד 2 שעות.
מסננים את כל הנוזל העודף מהבולגור ומערבבים בארוגולה, בצל ירוק ונענע.
לטאטא יחד את מיץ לימון, שום ושמן ומתבלים עם מלח ופלפל.
יוצקים את התערובת על הבורגול ומתבלים במלח ופלפל.
להעביר tabbouleh למגש העליון עם שרימפס בגריל.
מקשטים עם עלי נענע טריים.
מערבבים מיץ, מנטה, שמן ופלפל בבלנדר ומערבבים עד לקבלת חלקה.
מניחים שרימפס בקערה, יוצקים מרינדה מעל ומערבבים מעיל באופן שווה במרינדה. להשרות במשך 10 דקות.
גריל חום גבוה. שרימפס העונה עם מלח וגריל במשך 1 עד 2 דקות לכל צד או עד חרוך מעט ופשוט מבושל דרך.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, ו סוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות אספרטו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
![אספרטו פינו גריג ' יו.]()
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.