סלט טאקו גריל וצ'יל
סלט טאקו גריל וצינה יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 359 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 18 דקות. אם יש לך עור, מלח, רוטב קטלינה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו תרגע, בסגנון ספרדי: צהוב עגבניות Gazpacho, פירורי לחם שקדים קלויים, סלט טונה ממולא פיקילו או עגבניות שזיף, סלט הטאקו של ג'סיקה עם רוטב טאקו מוקרם, ו כיצד גריל עוף על תנור-למעלה (שיטת מחבת גריל קלה) (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים ארבעה צדדים לאורכו של פלפל אדום, משאיר קצוות גזע וזרעים שלמים. להשליך גזע וזרעים.
מערבבים אבקת צ ' ילי, מלח, ו 1/4 כפית פלפל שחור; מפזרים באופן שווה על רבעי עוף ופלפל.
מתלה גריל עם ספריי בישול; מניחים על הגריל מעל גחלים בינוניות חמות (350 עד 400).
מניחים מגורי עוף ופלפל על המדף; גריל, מכוסה, 4 עד 5 דקות בכל צד או עד העוף נעשה ופלפל הוא מכרז. מגניב מעט; לחתוך רבע עוף ופלפל לרצועות.
מערבבים רצועות עוף ופלפל, שעועית, והבא 3 מרכיבים בקערה גדולה; לזרוק היטב. מכסים ומקררים 10 דקות או עד מוכן לשרת. כדי לשרת, מניחים 1 כוס חסה על כל אחד 4 צלחות הגשה בודדות. מסדרים תערובת עוף באופן שווה על חסה, ומפזרים כל מנה עם 2 כפות גבינה. מסדרים 6 שבבי טורטייה על כל צלחת סלט.