סלט טאקו סטייק כמעט מפורסם
סלט טאקו סטייק כמעט מפורסם יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1007 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 49 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סטייק סינטה, פתיתי בצל, מיונז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו לשפשף סטייק המפורסם בעולם של בובי מ Mesa, בר Americain וסטייק Bf, סלט טאקו סטייק, ו סלט סטייק טאקו w / רוטב ליים ג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את קערות טורטייה: למקם מתלה בשליש התחתון של התנור; מחממים ל 450 מעלות F. שים 4 פחיות ריקות (תוויות הוסרו) או קערות קטנות אטומות אבנית הפוכות על גיליון אפייה. עטפו מרובע של נייר כסף על כל פחית ומעיל עם ספריי בישול.
ממלאים קערה רדודה במים חמים 1/2 אינץ'; להקציף בשמן זית. משרים כל טורטייה במים עד רך, על 5 שניות, ואז לעטוף מעל פחיות מוכן, קפלים לפי הצורך.
אופים עד הזהב, על 5 דקות.
הסר מהתנור והפוך את קערות טורטייה על תבנית האפייה; הסר את פחיות לסכל. לרסס את החלק הפנימי של קערות טורטייה עם ספריי בישול, מתבלים במלח וממשיכים לאפות עד פריך, 4 עד 5 דקות יותר; בואו להתקרר.
לטאטא את השום היבש, בצל ואורגנו, הכמון, אבקת צ ' ילה, בצל ירוק, רוטב ווסטרשייר, שמן זית, 1 1/2 כפיות מלח ו 1 כפית פלפל בקערה.
שים את הסטייק בצלחת רדודה ולשפשף עם 2 כפות של תערובת התבלינים (להזמין את השאר עבור ההלבשה).
מוסיף את הפלפל ובצל פרוס ולזרוק. מכסים ומקררים 30 דקות או עד 4 שעות.
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום גבוה.
מוסיפים את הסטייק ומפזרים את הפלפל והבצל סביבו. לצרוב את הסטייק על 5 דקות לכל צד, ולאחר מכן להעביר קרש חיתוך. המשך לבשל את הפלפל והבצל עד רק רך, על 3 דקות יותר. דק לחתוך את הסטייק נגד התבואה, ולאחר מכן לחתוך לחתיכות 1 אינץ'.
לטאטא את המיונז, חלב חמאה ותערובת התבלינים השמורה בקערה גדולה עד חלקה.
מוסיפים את המלפפון, חסה, שעועית וזיתים וזורקים. מחלקים את הסלט בין קערות טורטייה. למעלה עם סטייק, פלפל, בצל, גבינה וסלסה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות GEN5 מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
![GEN5 מרלו]()
GEN5 מרלו
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Best Buy של 2019