סלט טאקו סטייק כמעט מפורסם יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1007 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 49 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סטייק סינטה, פתיתי בצל, מיונז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו לשפשף סטייק המפורסם בעולם של בובי מ Mesa, בר Americain וסטייק Bf, סלט טאקו סטייק, ו סלט סטייק טאקו w / רוטב ליים ג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את קערות טורטייה: למקם מתלה בשליש התחתון של התנור; מחממים ל 450 מעלות F. שים 4 פחיות ריקות (תוויות הוסרו) או קערות קטנות אטומות אבנית הפוכות על גיליון אפייה. עטפו מרובע של נייר כסף על כל פחית ומעיל עם ספריי בישול.
הסר מהתנור והפוך את קערות טורטייה על תבנית האפייה; הסר את פחיות לסכל. לרסס את החלק הפנימי של קערות טורטייה עם ספריי בישול, מתבלים במלח וממשיכים לאפות עד פריך, 4 עד 5 דקות יותר; בואו להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות סלט טאקו
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
שים את הסטייק בצלחת רדודה ולשפשף עם 2 כפות של תערובת התבלינים (להזמין את השאר עבור ההלבשה).
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מוסיף את הפלפל ובצל פרוס ולזרוק. מכסים ומקררים 30 דקות או עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
טורטיות קמח טריות, להגשה
4
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את הסטייק ומפזרים את הפלפל והבצל סביבו. לצרוב את הסטייק על 5 דקות לכל צד, ולאחר מכן להעביר קרש חיתוך. המשך לבשל את הפלפל והבצל עד רק רך, על 3 דקות יותר. דק לחתוך את הסטייק נגד התבואה, ולאחר מכן לחתוך לחתיכות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
טורטיות קמח טריות, להגשה
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
1
לטאטא את המיונז, חלב חמאה ותערובת התבלינים השמורה בקערה גדולה עד חלקה.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות GEN5 מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.