קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות57
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט טאקו סטייק כמעט מפורסם

סלט טאקו סטייק כמעט מפורסם
סלט טאקו סטייק כמעט מפורסם יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1007 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 49 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סטייק סינטה, פתיתי בצל, מיונז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו לשפשף סטייק המפורסם בעולם של בובי מ Mesa, בר Americain וסטייק Bf, סלט טאקו סטייק, ו סלט סטייק טאקו w / רוטב ליים ג'ינג'ר (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את קערות טורטייה: למקם מתלה בשליש התחתון של התנור; מחממים ל 450 מעלות F. שים 4 פחיות ריקות (תוויות הוסרו) או קערות קטנות אטומות אבנית הפוכות על גיליון אפייה. עטפו מרובע של נייר כסף על כל פחית ומעיל עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות סלט טאקוקונכיות סלט טאקו
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
ממלאים קערה רדודה במים חמים 1/2 אינץ'; להקציף בשמן זית. משרים כל טורטייה במים עד רך, על 5 שניות, ואז לעטוף מעל פחיות מוכן, קפלים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
אופים עד הזהב, על 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
הסר מהתנור והפוך את קערות טורטייה על תבנית האפייה; הסר את פחיות לסכל. לרסס את החלק הפנימי של קערות טורטייה עם ספריי בישול, מתבלים במלח וממשיכים לאפות עד פריך, 4 עד 5 דקות יותר; בואו להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות סלט טאקוקונכיות סלט טאקו
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
לטאטא את השום היבש, בצל ואורגנו, הכמון, אבקת צ ' ילה, בצל ירוק, רוטב ווסטרשייר, שמן זית, 1 1/2 כפיות מלח ו 1 כפית פלפל בקערה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
שום מיובששום מיובש
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
שים את הסטייק בצלחת רדודה ולשפשף עם 2 כפות של תערובת התבלינים (להזמין את השאר עבור ההלבשה).
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מוסיף את הפלפל ובצל פרוס ולזרוק. מכסים ומקררים 30 דקות או עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את הסטייק ומפזרים את הפלפל והבצל סביבו. לצרוב את הסטייק על 5 דקות לכל צד, ולאחר מכן להעביר קרש חיתוך. המשך לבשל את הפלפל והבצל עד רק רך, על 3 דקות יותר. דק לחתוך את הסטייק נגד התבואה, ולאחר מכן לחתוך לחתיכות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
1
לטאטא את המיונז, חלב חמאה ותערובת התבלינים השמורה בקערה גדולה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את המלפפון, חסה, שעועית וזיתים וזורקים. מחלקים את הסלט בין קערות טורטייה. למעלה עם סטייק, פלפל, בצל, גבינה וסלסה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות סלט טאקוקונכיות סלט טאקו
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
פלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץפלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץ
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
Dientes De AjoDientes De Ajo
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
צילום: קאנג קים

מרכיבים

128דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.זיתים שחורים פרוסים, מנוקזיםזיתים שחורים פרוסים, מנוקזים1581 לב מפאלדי טרי אם אפשרכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן425דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שעועית שחורה, מנוקזת ושטופהשעועית שחורה, מנוקזת ושטופה2חתיכות טופי הית' בראבקת צ'יפוטלה צ' ילהאבקת צ'יפוטלה צ' ילה1אוראו ממולאים כפוליםפתיתי בצל או בצל יבשיםפתיתי בצל או בצל יבשים1מלפפון אנגלי, לרבעים לאורכו פרוסמלפפון אנגלי, לרבעים לאורכו פרוס16שרימפס וורידיםטורטיות קמח 4 10 עד 12 אינץטורטיות קמח 4 10 עד 12 אינץ1אוראו ממולאים כפוליםפתיתי שום או שום יבשיםפתיתי שום או שום יבשים1פלפל ירוק, פרוס דקפלפל ירוק, פרוס דק2חתיכות טופי הית' ברכמון טחוןכמון טחון4שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר4שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל טחון טרימלח כשר ופלפל טחון טרי591 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת צ'דר או גבינת מונטריי ג' ק( או שילוב), מגוררגבינת צ'דר או גבינת מונטריי ג' ק( או שילוב), מגורר12 כפיות אבקת שוםשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1כף. חומץ ביין אדוםבצל, חצוי פרוס דקבצל, חצוי פרוס דק1אוראו ממולאים כפוליםאורגנו מיובשאורגנו מיובש2לבבות חסה רומיין, קצוצים בערךלבבות חסה רומיין, קצוצים בערך4שרימפס וורידיםסלסה טרייה, לציפויסלסה טרייה, לציפוי3בצל ירוק, קצוץ דקבצל ירוק, קצוץ דק340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סטייק סינטה (בעובי 1 אינץ')סטייק סינטה (בעובי 1 אינץ')4חתיכות טופי הית' בררוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות GEN5 מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
GEN5 מרלו
GEN5 מרלו
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Best Buy של 2019