סלט טאקו עוף
סלט טאקו עוף יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 20 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 313 קלוריות. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . גשו לסופר וקנו סלסה ורדה, בצלים ירוקים, כוסברה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. מתכונים דומים: סלט טאקו BLT עוף, סלט טאקו עוף, ו סלט עוף טאקו.
הוראות
חותכים טורטיות לרצועות בעובי 1/4 אינץ'.
מניחים טורטיות על מחבת ג ' לי רול. טורטיות מעילים קלות עם ספריי בישול; מפזרים פלפל צ ' יפוטלה.
אופים ב 450 במשך 10 דקות, ערבוב לאחר 5 דקות. מגניב.
מחממים מחבת בינונית על חום בינוני.
מוסיפים סלסה וגבינה למחבת; מבשלים 4 דקות או עד גבינה נמסה, ערבוב לשלב. מערבבים עוף; לבשל 1 דקה. מערבבים בצל ומיץ לימון 1 כף.
הסר תערובת עוף מחבת; להתחמם. לשטוף מחבת עם מים. החזר מחבת לחום בינוני-גבוה.
מוסיפים 2 כפיות שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים שעועית, תירס ופלפל אדום למחבת; מטגנים 2 דקות. מערבבים בכוסברה.
שלב הנותרים 1 מיץ ליים כף הנותרים 1 שמן כף בקערה גדולה; מערבבים עם מקצף.
מוסיפים חסה לקערה, זורקים למעיל.
מניחים על תערובת 1 כוס חסה על כל אחד 6 צלחות; העליון כל מנה עם תערובת 3/4 כוס עוף תערובת 1/3 כוס תירס.
מפזרים רצועות טורטייה וצנוניות.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יקבי עמק וילאמט Rosé אשכול שלם של פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר]()
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.