סלט טאקו עוף בגריל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל סלט טאקו עוף בגריל. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 372 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם אבקת צ'ילי, מיץ ליים, חצאי חזה עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. . הרבה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 97%. נסו סלט טאקו עוף בגריל, סלט טאקו עוף בגריל, ו סלט טאקו עוף אנצ'ו בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה ושמן קל באח.
מערבבים שעועית שחורה, סלסה, כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס, ומיץ ליים בקערה; להפריש.
מערבבים אבקת צ ' ילי, כמון, כוסברה, סוכר חום, פלפל קאיין, ושמן זית בקערה עד חלקה; לשפשף תערובת על חזה עוף.
מבשלים חזה עוף על גריל שחומם מראש עד שכבר לא ורוד במרכז והמיצים לרוץ ברור, 10 עד 12 דקות לכל צד. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C). בעוד העוף מתבשל, מניחים טורטיות על הגריל ועל הגריל עד חום קל משני הצדדים, 3 עד 5 דקות.
מעבירים עוף ללוח חיתוך וחותכים לרצועות דקות ארוכות. מחלקים רצועות עוף מעל טורטיות העליון עם תערובת שעועית, חסה, ונותר 1/2 כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס.
מגישים עם אבוקדו, פלחי ליים, ושמנת חמוצה.