קושימומחה
מוכן ב1 ש, 38 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

סלט טונה ושעועית חם

סלט טונה ושעועית חם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל טונאן חם סלט שעועית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 565 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם זרעי טימין, שמן זית, שעועית חמוציות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Food52 יש 16 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -38 דקות. נסו טונה צרובה Ahi עם סלט שעועית לבנה חמה, סלט טונה חם ניסואז, ו טונה עם מלפפון חם וסלט שומר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הטונה בסיר, רק גדול מספיק כדי להחזיק אותו (לראות את המצגת). טריז הקורנית ושום סביב הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
יוצקים את שמן הזית, וחיים את הטונה כך כמה שמן מתפשט מתחתיו. אתה רוצה שהטונה תהיה מכוסה 1/2 עד 2/3. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
3
הגדר את המחבת מעל חום נמוך בינוני (אם התנור שלך הוא btu-rific, ייתכן שיהיה עליך לשמור אותו נמוך). לחלוט בעדינות את הטונה, כפית שמן חם מעל כפי שהוא הולך ולהפוך את הטונה פעם אחת. אתה רוצה לבשל את זה עד שזה עדיין ורוד בפנים אבל מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
הסר ללוח חיתוך. שמור את השמן הטעים.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
5
חותכים את תפוחי האדמה, וחצי את השעועית הירוקה (אם הם גדולים; לשמור אותם שלמים אם קטן). מחלקים את תפוחי האדמה, שעועית ירוקה שעועית חמוציות בין 4 צלחות. השתמש באצבעות שלך כדי למשוך את הטונה לחתיכות בגודל ביס ולסדר על גבי הירקות. כפית את השמן הלא חוקי שמורות על הסלט.
מרכיבים שתצטרך
שעועית חמוציותשעועית חמוציות
שעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבהשעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבה
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
6
מפזרים כפית חומץ על כל סלט. מתבלים במלח ופלפל שחור גס.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון גספלפל שחור טחון גס
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
7
הערה: אם משתמשים בשעועית חמוציות מיובשת, משרים את השעועית במשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית חמוציות מיובשותשעועית חמוציות מיובשות
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
8
ניקוז. מכסים במים קרים, מביאים לרתיחה ומבשלים עד רק במכרז, 60 עד 90 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם בחירה מצוינת לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד אתה יכול לנסות הוא רוברט Mondavi נאפה מרלו. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.