סלט טונה פקאן כתום
סלט טונה פקאן כתום דורש בערך 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 93 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 6 . אם יש לכם מלח שום, אבקת בצל, שמנתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ניימן מרקוס סלט טונה פקאן, סלט טונה ג'ינג'ר כתום, ו כתום, גרגיר הנחלים וסלט טונה.
הוראות
מערבבים יחד את הטונה, שמנת חמוצה, חרדל, להתענג, מיץ תפוזים, פקאנים, מלח שום, אבקת בצל, ופלפל שחור. מכסים ומקררים עד מוכן לשימוש.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם בחירה מצוינת לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. אתה יכול לנסות מרלו מחוז Peju. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 38 דולר לבקבוק.
![מרלו מחוז פג ' ו]()
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה