קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות23
מגזין

סלט טונה צרוב עם סלסת מנגו

סלט טונה צרוב עם סלסת מנגו
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים מקסיקניים, אז נסו סלט טונה צרוב עם מנגו סלסן. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, ידידותי לפודמפה ופסקאטרי כולל 681 קלוריות, 69 גרם חלבון, ו 42 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 36% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 2. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם רוטב סויה, סוכר, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון מחזורי תפוחים כמו קינוח. עם כפית ציון 76% המנה הזו מוצקה. נסו סלט של צדפות צרובות, סלסן מנגו ורצועות טורטיה, טונה צרובה עם סלסה אבוקדו, ו טונה צרובה עם סלסה יפנית (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את 3 המרכיבים הראשונים בכלי רדוד; הוסף דגים. מכסים ומצננים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
2
מחממים 1 כף שמן צמחי במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוציאים דגים מהמרינדה, משליכים את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4
מוסיפים דגים למחבת; מבשלים 2 עד 3 דקות מכל צד או במידה הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הסר דגים; מניחים על קרש חיתוך ופורסים לחתיכות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
6
שלב 2 כפות שמן צמחי, חומץ ו -3 המרכיבים הבאים בקערה בינונית; מוסיפים ירקות סלט, וזורקים היטב. מחלקים סלט באופן שווה בין 2 צלחות הגשה; למעלה באופן שווה עם פרוסות טונה.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ירוקירוק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מגישים עם סלסה מנגו.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

טונה עובדת ממש טוב עם מרלו, פינו נואר ויין רוזויטי. אף על פי שלעתים קרובות דגים משויכים ליין לבן, דגים 'בשריים' כמו טונה יכולים בהחלט ללכת עם יין אדום. רוז. יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם הטונאן שלך מוכן עם מרכיבים מתאימים יותר יין לבן. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא רוברט מונדבי נאפה מרלו. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -30 דולר.
רוברט מונדבי נאפה מרלו
רוברט מונדבי נאפה מרלו
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים בטרורים שונים במובהק של עמק נאפה, כולל קרנרוס, סטאגס קפיצה ו אוקוויל מחוזות. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שרייה מורחבת, יישון בחביות עץ אלון צרפתי ובקבוק ללא סינון, שיפרו את מורכבות היין. יין זה טעים עם מנות ראשונות וגבינות רבות. אחד מזיווגי האוכל האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם מלית פטריות בר ואגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או ירך חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים עסיסיים של היין.