קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

סלט טופו מזוגג-פטריות

סלט טופו מזוגג-פטריות
סלט טופ מתכונים דומים: סלט טופו מזוגג-פטריות, סטייק טופו מזוגג עם סלט שעועית & גדילי ביצים, ו סלט טופו חומוס (סלט בורמזי עם שאן טופו).

הוראות

1
מחממים את המטגן. בקערה קטנה, לשלב את הקטשופ, רוטב סויה, שרי ושמן שומשום. בקערה קטנה אחרת, תערובת 1 כף של רוטב קטשופ עם מיץ לימון ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
שמן שומשוםשמן שומשום
רוטב סויהרוטב סויה
קטשופקטשופ
שרי.שרי.
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
קערהקערה
2
מסדרים את כובעי הפטריות על גיליון עוגיות, בצד נבע למטה; מברשת עם שמן צמחי העונה עם מלח ופלפל. מטגנים 6 אינץ ' מהחום במשך 4 דקות, סיבוב המחבת במידת הצורך, עד השחמה. להפוך את הכובעים ולצלות במשך 3 דקות, או עד השחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן צמחישמן צמחי
פטריותפטריות
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבתמחבת
3
מברשת את הכובעים עם קצת רוטב קטשופ צלייה במשך 30 שניות, או עד פריך עמוק השחמה. הפעל, מברשת שוב עם רוטב צלייה במשך 30 שניות יותר. מחסנית את הכובעים לחתוך לרצועות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קטשופקטשופ
רוטברוטב
4
על גיליון העוגיות, לצחצח את טופו משני הצדדים עם חלק מהרוטב קטשופ. לצלות במשך 1 דקה, או עד השחמה עמוקה פריך. בעוד עדיין על הסדין, לחתוך בעדינות לקוביות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קטשופקטשופ
עוגיותעוגיות
רוטברוטב
טופוטופו
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
בקערה, לזרוק את הפטריות, בצל ירוק, עגבניות ונבטים עם רוטב לימון; העונה עם מלח ופלפל. באמצעות מרית, להעביר את הטופו לסלט, לזרוק בקלילות לשרת.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פטריותפטריות
בצל ירוקבצל ירוק
נבטיםנבטים
עגבנייהעגבנייה
לימוןלימון
טופוטופו
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
קערהקערה