קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות69
מגזין

סלט טרוטה מעושן עם רוטב לימון מאייר

סלט טרוטה מעושן עם רוטב לימון מאייר
סלט טרוטה מעושן עם רוטב לימון מאייר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 57 גר' של חלבון, 47 גרם של שומן, וסך הכל 874 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-13 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם אנדיב, צנוניות, עלים טרגוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוטפת חסה מעושנת עם רוטב לימון Meyer וגזר, סלט טרוטה מעושן עם רוטב אבוקדו, ו סלט פורל מעושן עם רוטב חרדל.

הוראות

1
לזרוק את endive, שאלוט, וצנוניות בקערה גדולה. לזרוק עם חצי ההלבשה ואת העונה עם מלח ופלפל. מחלקים את התערובת בין 4 צלחות ולסדר את הסלק סביב הצלחת. לקרוע את פילה פורל לחתיכות בגודל ביס במקום על כל סלט. למעלה כל אחד עם 1 כף של ביצי טרוטה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פילה פורלפילה פורל
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
אנדיבאנדיב
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
פורלפורל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מקציפים יחד מיץ לימון, חומץ, מיונז, חרדל ומלח ופלפל בקערה בינונית. לאט לאט לטאטא בשמן עד emulsified ומערבבים בטרגון.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מערבבים מים, מלח וסוכר במיכל גדול ומערבבים עד שהמלח נמס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מוסיפים את הדגים, מכסים, ומקררים במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5
להשרות שבבי עץ במים לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
6
הסר פורל, לשטוף ולייבש ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
פורלפורל
7
השתמש גריל מכוסה (פחם, גז או חשמלי) ולחמם מראש על 200 מעלות F. כיסוי
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
גחלים מחוממות עם 1/3 של שבבי היקורי.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
9
מניחים דגים, צד העור למטה, על גריל משומן היטב, כ -4 סנטימטרים מגחלים. סגור מכסה מנוע גריל ולפתוח פתח להפצת עשן.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
10
הוסף שבבי היקורי נוספים, לפי הצורך. עשן פורל במשך כ -20 דקות. פורל נעשה כאשר משטח לחתוך הוא חום זהוב פתיתים בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
פורלפורל