קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות69
מגזין

סלט טרוטה מעושן עם רוטב לימון מאייר

סלט טרוטה מעושן עם רוטב לימון מאייר
סלט טרוטה מעושן עם רוטב לימון מאייר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 57 גר' של חלבון, 47 גרם של שומן, וסך הכל 874 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-13 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם אנדיב, צנוניות, עלים טרגוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוטפת חסה מעושנת עם רוטב לימון Meyer וגזר, סלט טרוטה מעושן עם רוטב אבוקדו, ו סלט פורל מעושן עם רוטב חרדל.

הוראות

1
לזרוק את endive, שאלוט, וצנוניות בקערה גדולה. לזרוק עם חצי ההלבשה ואת העונה עם מלח ופלפל. מחלקים את התערובת בין 4 צלחות ולסדר את הסלק סביב הצלחת. לקרוע את פילה פורל לחתיכות בגודל ביס במקום על כל סלט. למעלה כל אחד עם 1 כף של ביצי טרוטה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פילה פורלפילה פורל
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
אנדיבאנדיב
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
פורלפורל
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מקציפים יחד מיץ לימון, חומץ, מיונז, חרדל ומלח ופלפל בקערה בינונית. לאט לאט לטאטא בשמן עד emulsified ומערבבים בטרגון.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מערבבים מים, מלח וסוכר במיכל גדול ומערבבים עד שהמלח נמס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
מוסיפים את הדגים, מכסים, ומקררים במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5
להשרות שבבי עץ במים לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
6
הסר פורל, לשטוף ולייבש ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
פורלפורל
7
השתמש גריל מכוסה (פחם, גז או חשמלי) ולחמם מראש על 200 מעלות F. כיסוי
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
8
גחלים מחוממות עם 1/3 של שבבי היקורי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
9
מניחים דגים, צד העור למטה, על גריל משומן היטב, כ -4 סנטימטרים מגחלים. סגור מכסה מנוע גריל ולפתוח פתח להפצת עשן.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
10
הוסף שבבי היקורי נוספים, לפי הצורך. עשן פורל במשך כ -20 דקות. פורל נעשה כאשר משטח לחתוך הוא חום זהוב פתיתים בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
פורלפורל