סלט טריז רדיקיו בגריל עם עדשים, דבש ואגוזי מלך מתובלים
סלט טריז רדיקיו בגריל עם עדשים, דבש ואגוזי מלך מתובלים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 574 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם פקורינו רומנו, חומץ יין, עדשים puy, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו סלט Radicchio עם עדשים ודלעת בלוט קלויה, סלט רדיקיו עם אגוזי מלך ורימונים, ו סלט "רדיקיו" ו "האריקו וארט" עם אגוזי מלך מסוכרים. (מתכונים דומים).
הוראות
הכן את האגוזים: מחממים תנור ל 325 מעלות F. בקערה לשלב, דבש, פלפל alpeppo, tumeric ו ¼ כפית מלח. מערבבים עד היטב משולב.
יוצקים חצי מתערובת הדבש לתוך קערה חדשה ומניחים בצד את העדשים.
מוסיפים את האגוזים לדבש הנותר ומערבבים היטב את האגוזים.
מורחים את האגוזים על תבנית אפייה מרופדת קלף קרוב ככל האפשר לשכבה אחת.
מוסיפים את העדשים לסיר בינוני, מכסים עם כ 2 אינץ ' של מים, מוסיפים את פתיתי הפלפל האדומים הכתושים ועלי המפרץ. מביאים לרתיחה, ואז להנמיך את החום ומבשלים חשפו 15-20 דקות, עד רך אבל עדיין לא רגשני.
מחממים את מחבת הגריל או מחבת הגריל לגובה בינוני (חום עקיף).
חותכים את כל ראש radicchio לתוך 8 טריזים.
מברישים את הסורגים או את מחבת הגריל עם מעט שמן זית. גריל, צד חתוך למטה, כ -3 דקות לכל צד.
הסר מהחום ומפזרים מעט מלח ופלפל לפי הטעם.מסדרים 2 פלחי לאדם על 4 צלחות. מניחים כף גדולה של עדשים לצד הפרוסות.
מקשטים עם אגוזים שמורים, pecorino romano מגולח ו טפטוף של חומץ.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.