המתכון סלט יווני עם סלק כבוש " זיתים מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט עצום ללא גלוטן וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 252 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות סביר. אם יש לך עגבניות שרי, שיני שום, נורת שומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-141 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו סלט יווני עם זיתים של אומן יווני, סלט סלק כבוש, ו סלט סלק כבוש (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את סלק כבוש שלך "זיתים", להתחיל לפחות יום קדימה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים
סלק
2
בסיר קטן או בסיר, מערבבים את החומץ, המים והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
חומץ
סוכר
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
סיר
3
מוסיפים את מיץ התפוזים, זרעי החרדל ואת הגרגרים. מביאים את הנוזל כבישה לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ואז להפחית לרתיחה ומבשלים, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי חרדל
מיץ תפוזים
פלפל
4
הסר מהחום ולאפשר לו להתקרר לפחות 20 דקות או יותר.
5
בעוד הנוזל מתקרר, חותכים את הסלק לקוביות בגודל זית ומניחים אותם עם השום במיכל נקי.
מרכיבים שתצטרך
שום
זיתים
סלק
6
כאשר הנוזל הוא פושר, לשפוך אותו לתוך המיכל שלך, מכסה את הסלק. סגור את המיכל בחוזקה, תן לו 5 או 6 שייקים טובים, ולתקוע את הסלק במקרר להתקרר. בתוך 24 עד 48 שעות, הם יהיו מוכנים לאכול ויישארו טריים במקרר במשך שבוע 1.
מרכיבים שתצטרך
סלק
7
ברגע שהסלק שלך יש כבוש, זה זמן לצלות הפלפלים שלך.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
סלק
8
שים אותם בתבנית אפייה ומניח תחת המטגן. הפעל את המטאטא גבוה ולבדוק כל 5 דקות בערך כדי לראות אם העור יש שלפוחיות חרוך. לאחר מכן, באמצעות מלקחיים, לסובב את הפלפלים כדי שלפוחית ו char הצדדים האחרים.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
מלקחיים
9
מוציאים את הפלפלים מהתנור ומכניסים אותם לשקית נייר. סגור את החלק העליון ולאפשר להם קיטור במשך 15 דקות. כאשר מגניב למגע, להחליק את העור מעל הפלפלים ולהשליך. חותכים את ה-fl esh אופקית לרצועות דקות ולאחר מכן קוצצים לחצי. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
פלפלים
ציוד שתשתמש בו
תנור
10
כדי להכין את השומר, לחתוך את הגבעולים ואת החלק התחתון של הנורות שומר ולהסיר את השכבה החיצונית אם חבול.
מרכיבים שתצטרך
שומר
11
חותכים את הנורות אנכית לשניים.
12
מניחים את fl בצד של כל חצי על קרש חיתוך לחתוך את השומר לתוך חניתות דקות, בצורת חצי סהר. השליכו את הליבה הקשה והניחו את חניתות השומר בצד.
מרכיבים שתצטרך
שומר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
13
קוצצים את עלי הרומיין לחתיכות בגודל ביס ומכניסים אותם לקערת ערבוב גדולה, מטילים בעדינות עם חומץ יין אדום ושמן זית. לאחר מכן, מניחים את ריקוטה, עגבניות מיובשות, וזרע שומר בקערה אחרת ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות
חומץ יין אדום
זרעי שומר
שמן זית
גבינת ריקוטה
רומיין
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
14
כדי להרכיב את הסלט, להפיץ את הרומיין על צלחת או מגש. מכסים בשורות של פלפלים ירוקים, שומר, עגבניות, סלק, מלפפונים ופלפלים אדומים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוק
פלפל אדום
מלפפון
עגבנייה
רומיין
שומר
מורחים
סלק
15
מפזרים ריקוטה ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון
גבינת ריקוטה
16
סודיום לספור: סלק: 64mg לכל סלק; שומר: 45mg לכל כוס 1, 122mg לנורה; ריקוטה נמוכה נתרן: 24mg לכל 1/4 כוס בהתאם למותג; עגבניות מיובשות: 5mg למנה בהתאם למותג; עגבניות שרי: 7mg לכל כוס 1
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שרי
גבינת ריקוטה
שומר
עגבנייה
סלק
17
Reprinted with permission from the publisher, Houghton Mifflin Harcourt. מספר הבישול הבלתי מוגבל של סודיום גירל: איך לאבד את המלח ולאכול את המאכלים שאתה אוהב על ידי ג ' סיקה גולדמן Foung. Copyright 2013 by Jessica Goldman Foung; cover and interior photography copyright 2013 by Matt Armendariz. Published by John Wiley & Sons, Inc.