סלט יווני עם סלק כבוש "זיתים
המתכון סלט יווני עם סלק כבוש " זיתים מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט עצום ללא גלוטן וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 252 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות סביר. אם יש לך עגבניות שרי, שיני שום, נורת שומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-141 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו סלט יווני עם זיתים של אומן יווני, סלט סלק כבוש, ו סלט סלק כבוש (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את סלק כבוש שלך "זיתים", להתחיל לפחות יום קדימה.
בסיר קטן או בסיר, מערבבים את החומץ, המים והסוכר.
מוסיפים את מיץ התפוזים, זרעי החרדל ואת הגרגרים. מביאים את הנוזל כבישה לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ואז להפחית לרתיחה ומבשלים, 6 עד 8 דקות.
הסר מהחום ולאפשר לו להתקרר לפחות 20 דקות או יותר.
בעוד הנוזל מתקרר, חותכים את הסלק לקוביות בגודל זית ומניחים אותם עם השום במיכל נקי.
כאשר הנוזל הוא פושר, לשפוך אותו לתוך המיכל שלך, מכסה את הסלק. סגור את המיכל בחוזקה, תן לו 5 או 6 שייקים טובים, ולתקוע את הסלק במקרר להתקרר. בתוך 24 עד 48 שעות, הם יהיו מוכנים לאכול ויישארו טריים במקרר במשך שבוע 1.
ברגע שהסלק שלך יש כבוש, זה זמן לצלות הפלפלים שלך.
שים אותם בתבנית אפייה ומניח תחת המטגן. הפעל את המטאטא גבוה ולבדוק כל 5 דקות בערך כדי לראות אם העור יש שלפוחיות חרוך. לאחר מכן, באמצעות מלקחיים, לסובב את הפלפלים כדי שלפוחית ו char הצדדים האחרים.
מוציאים את הפלפלים מהתנור ומכניסים אותם לשקית נייר. סגור את החלק העליון ולאפשר להם קיטור במשך 15 דקות. כאשר מגניב למגע, להחליק את העור מעל הפלפלים ולהשליך. חותכים את ה-fl esh אופקית לרצועות דקות ולאחר מכן קוצצים לחצי. תניח בצד.
כדי להכין את השומר, לחתוך את הגבעולים ואת החלק התחתון של הנורות שומר ולהסיר את השכבה החיצונית אם חבול.
חותכים את הנורות אנכית לשניים.
מניחים את fl בצד של כל חצי על קרש חיתוך לחתוך את השומר לתוך חניתות דקות, בצורת חצי סהר. השליכו את הליבה הקשה והניחו את חניתות השומר בצד.
קוצצים את עלי הרומיין לחתיכות בגודל ביס ומכניסים אותם לקערת ערבוב גדולה, מטילים בעדינות עם חומץ יין אדום ושמן זית. לאחר מכן, מניחים את ריקוטה, עגבניות מיובשות, וזרע שומר בקערה אחרת ומערבבים.
כדי להרכיב את הסלט, להפיץ את הרומיין על צלחת או מגש. מכסים בשורות של פלפלים ירוקים, שומר, עגבניות, סלק, מלפפונים ופלפלים אדומים.
מפזרים ריקוטה ופלפל שחור טחון טרי.
סודיום לספור: סלק: 64mg לכל סלק; שומר: 45mg לכל כוס 1, 122mg לנורה; ריקוטה נמוכה נתרן: 24mg לכל 1/4 כוס בהתאם למותג; עגבניות מיובשות: 5mg למנה בהתאם למותג; עגבניות שרי: 7mg לכל כוס 1
Reprinted with permission from the publisher, Houghton Mifflin Harcourt. מספר הבישול הבלתי מוגבל של סודיום גירל: איך לאבד את המלח ולאכול את המאכלים שאתה אוהב על ידי ג ' סיקה גולדמן Foung. Copyright 2013 by Jessica Goldman Foung; cover and interior photography copyright 2013 by Matt Armendariz. Published by John Wiley & Sons, Inc.