סלט יווני עם עוף ברוטב אורגנו
סלט יווני עם עוף ברוטב אורגנו עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 6 . מנה זו מכילה סביב 27 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 325 קלוריות. 8 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם אורגנו, טוחן פלפל, ל 3 לבבות חסה רומיין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו בשר חזיר Tenderloin במרינדה שום, לימון ואורגנו עם סלט יווני, סלט יווני טעון עם ויניגרט אורגנו, ו עוף בגריל ברוטב אורגנו עם לימונים חרוכים (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להשרות את העוף: בצלחת לא תגובתית, מערבבים את מיץ הלימון, שמן זית, אורגנו, מלח ופלפל ומערבבים יחד.
מוסיפים את חזה העוף לצלחת ומשפשפים את שני הצדדים בתערובת. מכסים את המנה בניילון נצמד ונותנים למרינדה במקרר לפחות 30 דקות ועד 4 שעות.
שלב את כל החומרים במיכל resealable ולנער במרץ. מקררים עד מוכן לשרת, ולאחר מכן להביא לטמפרטורת החדר לפני זריקת סלט.
להרכיב את הסלט: לחתוך את כל טיפים כהים ואת תחתית לבן מריר מעלי רומיין.
חותכים את החסה לרצועות 1 אינץ ' ומניחים בקערה גדולה מספיק כדי להחזיק את כל מרכיבי הסלט בנוחות. פזר מלפפונים, עגבניות, בצל אדום, זיתים ופטה מעל. אתה יכול להכין את הסלט עד כמה שעות מראש. מכסים אותו במגבת נייר לחה ומקררים עד 30 דקות לפני ההגשה.
מחממים מחבת nonstick או מחבת גריל על חום גבוה.
מוסיפים את חזה העוף ומבשלים, הופכים פעם אחת, עד להשחמה היטב, על 4 עד 5 דקות בכל צד או עד מבושל דרך.
תן את שאר העוף על קרש חיתוך במשך כמה דקות לפני חיתוך אותו לרצועות דקות.
תן את ההלבשה לנער טוב לשפוך אותו לתוך קערה קטנה ונחמדה, באמצעות המכסה כדי לסנן את השום.
לזרוק סלט ממש לפני ההגשה ולאוורר עוף על גבי.